Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért néznek el mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért néznek el mindent a helyes pasiknak?

Figyelt kérdés
Az se baj ha megcsalják őket,mert akkor ez azt jelenti hogy a többi nőbe vetélytársba találtak és akkor még jobban harcolnak a pasiért,esze águkba sincs elhagyni őt. Képzeljétek el egy olyan pasit aki nem jóképü,tehát szüz is a nők le is lúzerezik,egy ilyen pasi nem fog vetélytárs érzetet kelteni a nőkbe tehát akkor csak a jóképü a nyerő.
2022. dec. 17. 23:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
KIZÁRÓLAG magamról beszélve voltaképlen miért ne? Inkább egy helyes pasi, akivel nyitott kapcsolatban élünk, mint valaki, akitől undorodom...
2022. dec. 18. 07:55
 12/16 anonim ***** válasza:
3%
Mert ösztönlények. Teljesen elvakítja őket a férfi külseje.
2022. dec. 18. 08:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem női, hanem emberi jellemző. A szép embereknek, főleg ha ellenkező nemű, mindenki több dolgot néz el. Evolúció, biológia, etológia - ezekben a témákban keresgélj, és meglesz a válasz.

A szép embereknek nagyobb eséllyel társítunk már előre jó tulajdonságokat, de úgy általánosságban kinézet alapján előre felruházunk embereket olyan személyiségjegyekkel, amik nem is biztos, hogy vannak nekik.

Én pl egy koromhoz képest vékony, "kisfiús" kinézetű 35 éves férfi vagyok. Nemrég kezdtem egy új munkahelyen, és a kollégák egyik döbbenetből esnek a másikba, amikor szabadidő eltöltése kerül szóba, gyakran hallom a "ki nem néztem volna belőled" mondatot. Pl évek óta tanulok hörögni, egy garázsbandában énekelek, és mondták ha nem látnák a videón, hogy én adom ki azokat a hangokat, akkor egy böhöm nagy viking-típuú szakállas csávót képzelnének oda.

De ismerkedésnél is ha neked kevésbé tetsző egyénnel hoz össze a sors, akkor sokkal könnyebb indokot találni arra, hogy miért ne folytasd. Ha egy számodra bomba csajjal ismerkedsz akkor meg olyan redflageket is elnézel (pl te akarsz gyereket, ő nem), amik miatt gyakorlatilag a kezdet előtt halálra van ítélve a kapcsolat, de mivel jó csaj, ezért le sem szarod :D

2022. dec. 18. 08:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Tudom hogy bármit írunk te már eldöntötted hogy ez így van, de ha van is kivétel, az csak egy a millióból. De azért leírom: volt egy pasim aki konkrétan hollywoodi filmsztár kinézetű volt, az a típus akire senki nem mondja, hogy nem néz ki jól. Én bizony kidobtam már azért is, hogy csak gyanakodtam, hogy megcsal az exével, akibe egyértelműen szerelmes volt. Utólag kiderült hogy tényleg megcsalt. Nekem nem kell egy ilyen utolsó szar ember akkor sem ha jó pali.
2022. dec. 18. 09:12
 15/16 anonim ***** válasza:
92%
Ja és még egy story. Társkeresős randim volt. A képen oldalra fordult és napszemüvegben volt, nem is tudtam hogy néz ki. De elhívott, elmentem. Amikor megláttam, 5 percig alig tudtam beszélni, annyira jól nézett ki. Dicsfényhatás. Csak csodáltam. Aztán elkezdett beszélni és hamar rájöttem hogy ez egy idióta, rohadt kellemetlen volt a randi, hamar véget is ért szerencsére és természetesen nem lett folytatás. Még csak szexre sem kellett volna az ilyen...
2022. dec. 18. 09:14
 16/16 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem az van, hogy mindenki egy jóképű partnerre hajt, mert mégiscsak jobb egy ilyennel megjelenni bárhol. Ezért van, hogy a státusz miatt elnéznek ezt-azt a megfelelő embernek.
2022. dec. 18. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!