Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik férfit választanád?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik férfit választanád?

Figyelt kérdés

1. 183 cm magas, 75 kg, 700 ezret keres, diplomás , van saját háza és 30 milliós autója. De amúgy bunkó ember

2. 176 cm magas , 95 kg, 280 ezret keres, szüleivel él vagy albérletben , nincs autója. Csak érettségije van. De kedves ember.

2022. dec. 17. 11:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%
Akkor felszínes és goldigger vagyok, így jártam. 😂
2022. dec. 17. 13:31
 12/19 anonim ***** válasza:
98%
Én is bunkó vagyok, mit kezdjek egy galamblelkű csóró dagadt fasszal?
2022. dec. 17. 14:15
 13/19 anonim ***** válasza:
72%
De a legrosszabb az, hogy buta. Az garancia arra, hogy felrúgjam
2022. dec. 17. 14:15
 14/19 anonim ***** válasza:
97%

11

Hősünk is kereshetne magának egy borzasztóan kedves és mély érzésű, de csúnya, dagadt és csóró nőt, csak ezeknek a KICSIT SEM felszínes férfiaknak valahogy nem füllik a foguk az effélékhez. 😂 De ismétlem, nem felszínesek.

2022. dec. 17. 14:57
 15/19 anonim ***** válasza:
280 nettó egyáltalán nem rossz Magyarországon. Tessék alacsony igényekkel rendelkező, szerény, kedves nőt választani, aki hasonlóképpen van, mint a 2. opcióban említett férfi.
2022. dec. 17. 16:16
 16/19 anonim ***** válasza:
97%
Miért van az hogy az ilyen kérdéseknél a magas, jól kereső, jól szituált sikeres férfi mindig a bunkó, a kövér, szüleivel élő szerencsétlen pedig mindig a kedves?
2022. dec. 17. 20:03
 17/19 anonim ***** válasza:
16. legalább ezt az egyet ne vedd el tőlünk, kövérektől
2022. dec. 17. 20:48
 18/19 A kérdező kommentje:

16

Ez nem azért van mert a mamahoteles lúzer nem lehetne bunkó. Csak a kérdésben eltérést kell felvázolni. Hogy még van akiknek az undorító személyiségű férfi is kell csak nézzen ki jól és legyen gazdag. Szóval bizonyos női réteget (elég sokan vannak) igazából semmi más nem érdekli a másik személyről csak a fentebb jelzett 2 dolog.

2022. dec. 18. 05:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Az meg nem tunt fel, hogy az elet nevu jatekban meg sokan nem valasztjak egyiket sem? Az ilyen tegyuk fel kerdeseknek semmi ertelme. Amit megnlevomsz belole kovetkeztetest, annak meg annyi sem.
2022. dec. 23. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!