Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik férfit választanád?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik férfit választanád?

Figyelt kérdés

1. 183 cm magas, 75 kg, 700 ezret keres, diplomás , van saját háza és 30 milliós autója. De amúgy bunkó ember

2. 176 cm magas , 95 kg, 280 ezret keres, szüleivel él vagy albérletben , nincs autója. Csak érettségije van. De kedves ember.

2022. dec. 17. 11:22
A kérdező szavazást indított:
1.
2.
22 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Egyiket sem.
2022. dec. 17. 11:25
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
Azért nem mindegy, hogy vki a szüleive él vagy albérletben.
2022. dec. 17. 11:31
 3/19 anonim ***** válasza:
87%
Figyeljétek meg, azt fogja levonni konklúziónak, hogy a nők pénzéhesek, pedig csak azért választanám az elsőt, mert nem egy dagadt gecı. 😂
2022. dec. 17. 11:44
 4/19 anonim ***** válasza:
82%
it ain't easy being kövér gеci
2022. dec. 17. 11:47
 5/19 anonim ***** válasza:
92%
Az elso verziot nagyjabol hozom, de bunko nem vagyok. Engem mar reg kivalasztottak.
2022. dec. 17. 11:54
 6/19 anonim ***** válasza:
96%

Soha nem választanák férfit annyit információ alapján, amit itt leírtál.

A kettő közül az elsőt biztosan nem, mert taszítanak a bunkó emberek.

A másodiknál komoly hátrány lenne a túlsúly, mert testalkattól függően ez a jelenlegi súlyfelesleg még lehet nem vészes, de az emberek 90 %-ánál ez az évek alatt csak felfele kúszik.

Volt már olyan párom, aki mackós testalkatra, - amivel számomra még vonzó volt ismerkedéskor, - minimum 25 kilót felszedett az évek során, és csak hízott egyre tovább. Akármennyire is szerettem, ezzel számomra megszűnt szexuálisan vonzónak lenni.

Mivel én senkit nem kívánok egy párkapcsolatban a súlya miatt "cseszegetni", még a legfinomabb utalások szintjén sem, azt a tanulságot szűrtem le ebből az esetből, és azt a döntést hoztam akkor, hogy a jövőben csak olyan férfival ismerkedem, akinek hozzám hasonlóan van annyi önkontrollja, illetve fontos annyira a saját egészsége, hogy normál tartományban tartsa a testsúlyát.

2022. dec. 17. 12:06
 7/19 A kérdező kommentje:
Szóval felszínesek és goldiggerek vagytok. Ezt is megtudtuk most!
2022. dec. 17. 12:54
 8/19 anonim ***** válasza:
97%

7

Nehéz volt másfél óráig türtőztetned magadat, mielőtt - a szavazástól és a hozzászólásoktól teljesen függetlenül - leírhattad ezt? xD

2022. dec. 17. 13:08
 9/19 A kérdező kommentje:

8

Nem olvasom 24 ben az oldalt. Közben voltak más teendőim is.

2022. dec. 17. 13:10
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

9

Ennyire nem értetted meg, amit írtam, vagy úgy csinálsz, mintha nem értenéd?

2022. dec. 17. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!