Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Randiznal egy piaci kofával?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznal egy piaci kofával?

Figyelt kérdés
2022. dec. 16. 13:28
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Amilyen az Átkozott boszorkákban volt? Óceánparti idilli kisvárosban rakodja a kelbimbókat, magas, izmos, jóképű és családszerető? Igen!
2022. dec. 16. 13:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Há'
2022. dec. 16. 13:46
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a többség nem ( [link]

Tényleg, valakinek megvan a '90-es években minden aluljáró és metróállomás kötelező eleme, a valamilyen zöldséget áruló (cigó? román? - de legalábbis valami extrém akcentusú) asszonyok? "Szááááááázas, százas a csemegeeeee"

A Belga tiszteletadása a dolognak: https://www.youtube.com/watch?v=O9oglvXnCPA&t=100s

2022. dec. 16. 13:49
 4/10 A kérdező kommentje:

Nekem az tetszett mikor valaki otezressek fizetett az meg:

- Mindjart felvaltom - s elment.

S tobbé nem is jött vissza mert nem ért annyit az összes áru ami előtte volt. Így otthagyta a francba az egészet.

2022. dec. 16. 14:22
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Én piaci kofa vagyok, vállalkozóként dolgozom. Elég jó nő vagyok, olyan, aki veled Balázska szóba sem állna. A férjem lába nyomába sem érhetsz, ja és csak álmodozhatsz olyan fizetésről, amit megkeresünk.
2022. dec. 16. 17:48
 6/10 anonim ***** válasza:

5.

Balázs szívatása jó móka, de nem kell ennyire átesni a "seems legit" kategóriába.

2022. dec. 16. 17:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem hazudtolta meg magát
2022. dec. 16. 18:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek a nagybaniról olyan lányt, végülis ő is piaci kofa, aki a Playboyban szerepelt.😃
2022. dec. 16. 18:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor, ha saját fóliája van.
2022. dec. 16. 19:58
 10/10 A kérdező kommentje:
Esetleg az egész piac is végigment rajta?
2022. dec. 16. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!