Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít a pénz a nőknek, 38 évesen 234 ezer nettó jövedelemmel lehet barátnőm ,feleségem, megoldás lehet hogy egy jóval gazdagabb nőnél próbálkozom?
20.
Vidéken ez bőven átlagos, nagyon falun pedig átlag feletti. Budapesten és a megyeszékhelyeken valóban kevés, de az csak az ország kb. ötödét (nagy jóindulattal negyedét) teszi ki.
19
Én controller vagyok! Szivesen elmesélem mit csinálok privátban! 🤣
Kérdező!
Ez nagyon kevés! Én 3x ennyit keresek kb, (kaftereiaval, bonusokkal kb 3x ennyi) és nem lenne kizárt az ismerkedés, de pl. akarsz e váltani? Vagy vannak e ambicioid, hogy átkepezd magadat stb. Vagy hogyan gondolod? A csaj fog eltartani téged??? Gyefeket, családot, hogyan akarsz..komolyan érdekel! Mert a havi bevásárlasom szokott ennyi lenni, mint a te nettod
Az a baj, hogy te a munkáddal és a pénzeddel akarsz barátnőt szerezni, és nem a személyiségeddel. Ha pedig a pénzeddel akarsz barátnőt fogni, ahhoz tényleg kevés a fizud, és nem is biztos, hogy az egy olyan kapcsolat lenne, amire egy ép lelkületű ember vágyik.
Elárulom: én 40 alatt vagyok, 190 a nettóm, és van barátnőm.
Ilyen infláció mellett hagyjuk már, hogy valakinek lehet barátnője ennyi fizuból, ha még egy kávéra sem tudja meghívni, nemhogy 'igazi' randis programokra pl vacsora, mozi bármi. A csajozás sem fér bele ennyibe, család meg végképp nem...
Nem abból áll az élet, hogy mit szeretnénk csinálni, hanem hogy miből lehet megélni!
25:
Pedig mifelénk - ipar vidék - elég sokan tartanak el családot úgy, hogy alig többet, vagy ennyit keresnek. Havi 5-600 000 bevétellel még lakáshitelt is törlesztenek. Szívnak is most a 40%-os élelmiszer emelkedéssel.
Amúgy örszágos szinten az aktív dolgozók fele sem keres ennél sokkal többet, csaxólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!