Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet nincs kedve baratkozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet nincs kedve baratkozni?

Figyelt kérdés
Egy sracrol van szo akit en utasitottam vissza, mert en komoly kapcsolatot keresek o meg nem. Felajanlottam hogy maradjunk baratok, akkor tokre orult neki, es mondta hogy szivesen. Azota neha ir, talalkozni nem talalkoztunk mert mindnekinek sok a dolga es sosem jon ossze valahogy. Lehet baratkent mar abszolut nem erdeklem? Tudni kell rola hogy eleg jol ismertuk egymast, es jol megertettuk a masikat.
2022. dec. 14. 07:03
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
88%

Több, mint valószínű, hogy megbúbolni megbúbolt volna,

viszont a baráti sz@rságaidat nem akarja hallgatni.

2022. dec. 14. 07:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Mar megtortent joparszor, de en azt hittem hogy barati szinten is jol kijovunk, mert nagyon sokat beszelgettunk es jartunk programokra, hozzam o kozel kerult de ezek szerint forditva nem
2022. dec. 14. 07:18
 3/6 Noren1989 ***** válasza:
100%

Van erre egy mondàs:

"Megdöglött a kutyàd...

de megtarthatod."

2022. dec. 14. 07:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nincs, maximum szexre vagy, lennél jó, nem akar amúgy sem érzelmeket és biztosan látja, hogy te már benne vagy.

Ez már neki elég, hogy meneküljön, viszont lehet elővesz ismét, ha nem akad neki más.

2022. dec. 14. 09:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hazudott, csak megprobalt volna kesobb megdugni, ha sikerrel jarna
2022. dec. 14. 09:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak dugni akart volna.
2022. dec. 14. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!