Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőktől kérdezem, ha cégen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőktől kérdezem, ha cégen belül a céges chaten rátok ír egy srác és kávéra invitál elfogadnátok ha bejön a srác?

Figyelt kérdés

Nyilván ha lenne rá mód leszólítani máshogy megtenném, de ritkán látom a konyhában, foleg úgy, hogy nem 30an vagyunk épp ott :D

Vagy ebből automatikusan azt gondoljátok, hogy a srác inkább a könnyű utat választja?

2022. dec. 12. 23:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2022. dec. 13. 22:42
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondanék nemet. Aztán majd látom.
2022. dec. 18. 14:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagyok, de azt meglátod ha nem lesz ínyére. Nem minden nő mond egyenesen "nem"-et. Lehet olyan is, mint ahogy itt írta az egyik válaszadó, hogy ciki lenne lemondani. De ezt is észreveszed. Van, aki a "jaj most a héten nem jó", meg akinek az utolsó pillanatban közbejön valami. De olyan is lesz, aki még el is megy kávézni veled, de mégsem jössz majd be neki. Ezt majd levágod a viselkedéséből. Vagy ha nem is akkor, hanem a legközelebbi folyosós összefutásnál (pl. másnap). De ha nagyon szerencsés vagy, akkor bejössz neki és megy veled. Én is azt tanácsolom, hogy próbáld személyesen felkeresni, akár valamilyen hülye indokkal. Vagy lesd mikor megy a konyhába :)
2022. dec. 18. 22:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb lenne, ha legalabb ramosolyognal es rakoszonnel parszor, mielott irsz.
2022. dec. 19. 09:53
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Volt már közös kávézás?
2022. dec. 19. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!