Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már szükséged kamu-pasira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már szükséged kamu-pasira?

Figyelt kérdés

Kérdésem leginkább azokhoz szól,akiket otthon kérdezgetnek, hogy "Mi újság a fiúkkal?" meg "Van már aki tetszik?" és persze az elmaradhatatlan "Mikor lesz unokám".

Hogy sikerült a mutatvány? Honnan találtál hozzá ügyes színészt? 😏

Szerintetek mi kéne ahhoz, hogy működjön a csel?

Lehet írni privátban is. Ja, amúgy pasi vagyok, jó képességekkel. Szívesen és ügyesen játszanám a szerepet.

2022. dec. 10. 23:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan jó családba születtem, hogy nem nyaggattak soha ilyesmivel.

Kamu pasira nem volt soha szükségem, csak egyszer az egyik ismerősöm egy kamu cigi mondattal segítettem ki, mert az egyik pali rá volt cuppanva nagyon és tudtuk, hogy utálja a dohányzó nőket, de mi nem cigiztünk amúgy, de ő ugye ezt nem tudta. Mire megkérdeztem a pasi jelenlétébe, hogy megyünk cigizni? Az az arc a pasin, én még ledöbbenve nem láttam embert, szóvá is tette hogy azt hitte mi nem olyanok vagyunk, aztán otthagyott minket.

2023. márc. 11. 21:44
 12/12 anonim ***** válasza:
* én még ledöbbenve így nem láttam embert, nagyon meg volt döbbenve
2023. márc. 11. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!