Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor és miből lehet tudni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor és miből lehet tudni, hogy nem érdemes tovább udvarolni?

Figyelt kérdés

Van egy 20 körüli lány, nagyon szimpatikus, kedves, csinos.. Sajnos többet érzek iránta mint barátság. Kb egy hónapja ismerkedtünk meg párszori szemezgetés után, az utcán.

Azóta folyamatosan beszélünk, bókolok neki, viszonozza is.

Ölelkezés, hosszas szemezések a kocsiban, hajcsavargatás, stb...

Rendszeresen hazaviszem suli után, egy két apróságot, csokit szokott néha kapni tőlem..

A problémával viszont tegnap szembesültem. Kiderült, hogy van egy fél éves kapcsolata.

Gondolhatjátok, hogy földhöz vágott.

Teljesen tanácstalan vagyok.. gyakorlatilag nem csalta meg, de azért ez már átlép határokat. Mit kellene tennem? Azt hiszem szeretem.. Egyáltalán miért csinálja ezt velem? Jelenthet ez bármit is neki? Megőrjít..

2022. dec. 10. 21:39
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
92%

Ha kapcsolata van akkor szépen felejtsd el bármilyen nehéz.

Mert ha még bsrstsagot is szeretne te többet érzel és szenvednel mellette mint a kutya.

2022. dec. 10. 21:44
 2/27 A kérdező kommentje:
Miért csinálja ezeket, ha kapcsolata van? Közben nekem szidja a párját, hogy mennyire nem foglalkozik vele. Beszéltem pár sort egy közös ismerőssel aki jóban van vele.. ő azt mondta semmi gond nincs a lány és a párja között... Nyomorultnak érzem magam
2022. dec. 10. 21:46
 3/27 anonim ***** válasza:
91%

Sajnálom.

De vannak ilyen nők is.

Legjobb lenne ha nem talalkoznál vele többet.

2022. dec. 10. 21:48
 4/27 anonim ***** válasza:
88%

Szepen megszakitod a kapcsolatot mindenhol.

Ha kerdore vonja, akkor mondd neki hogy csalodtal benne

2022. dec. 10. 21:49
 5/27 anonim ***** válasza:
88%

Ja, ha vissza könyörögné magát bármikor is a jövőben ne fogadd vissza!

(1&3-as vtam)

2022. dec. 10. 21:55
 6/27 anonim ***** válasza:
89%
Ha a mostani párjával megcsinálja, hogy közben veled találkozgat, akkor idővel majd veled is megtenné. Legalábbis esélyes. Miért nem mondja neked pl, hogy bocsi nagyon aranyos vagy, de foglalt vagyok? Ez nem megalázó, hiszen nem klasszikus elutasítás, mert közben értékeli a lépésed felé. Lehet ezt kedvesen is.
2022. dec. 10. 21:56
 7/27 anonim ***** válasza:
80%
Hagyd a fenébe a r...ancot!
2022. dec. 10. 22:07
 8/27 A kérdező kommentje:
Nehéz nagyon. Köszönöm a válaszokat.
2022. dec. 10. 22:13
 9/27 anonim ***** válasza:
88%

"Kiderült, hogy van egy fél éves kapcsolata."

Hogy derült ki?

Találkozgattatok, vagy mi volt eddig?

2022. dec. 10. 22:35
 10/27 anonim ***** válasza:
89%

Tipikusan olyan lány akinek van kapcsolata és "örömmel veszi a szívességeket" egy férfitól, de addig nem koptat le ameddig direktbe rá nem nyomulsz testi kontaktussal.

Ne szívességekkel akarj csajozni.

2022. dec. 10. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!