Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, akik randiappon egyből azzal kezditek, hogy "mivel foglalkozol?", ti fejvadászcégnek dolgoztok vagy csak anyagiasak vagytok?
Hat megis mit kerdezzen?
Lehet nem akar egy csoves kukasmunkassal osszejonni
Mert én szeretem a munkámat és szívesen beszélek róla és valamiért feltételezem, hogy a másik sem gyűlöli a sajátját és lelkesen mesél róla.
(Van barátom, aki szintén szereti a munkáját! :D )
Én nem tagadom, amiatt kérdezem meg, hogy tudjam, hogy az illető, akivel levelezek, egyszinten van e velem anyagilag, avagy sem!
Ebben nincs semmi anyagiasság!
De vegülis, szívesen ismerkedem olyannal is, aki csak 200 ezret keres! Ha kifizeted a részedet a randik/wellneshétvégék, vacsi/mozi/egyéb közös programok, évi egy tengerparti nyaralás költségeinek rádeső részét.
Én szeretek wellneselni, utazni, étterembe járni. Stb. Ha te nem tudod ezeket megtenni, akkor azért nem.működni , ha pedig te is szereted, de nem tudod kifizetni, akkor meg azért nem müködne, mert más az érdeklődési körünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!