Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden nő 10/10-esnek gondolja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő 10/10-esnek gondolja magát külsőleg?

Figyelt kérdés

Egy srác egy videóban kérdezgette az utcán a lányokat, akik teljesen hétköznapiak voltak és mindegyikük azt mondta magáról, hogy 10/10-es. A férfiak közül senki sem mondta magáról, hogy 10-es lenne 8 és inkább az alatti számok voltak a jellemzőek.

Ti milyen következtetést vontok le ebből?

2022. dec. 10. 16:05
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
85%

#20!

Az alacsony, szemüveges, kopasz 50-es haverom évente több nőt szanál ki.

Időnként tart egy kis szünetet, de általában hetek alatt talál magának új párt.

2022. dec. 12. 02:34
 22/48 anonim ***** válasza:
53%
Az utcán nem, csak itt a gyakorin. 😀
2022. dec. 12. 08:30
 23/48 anonim ***** válasza:
14%

21.

Akkor neki marha nagy szerencséje van.

Én se nem vagyok kifejezetten alacsony, szemüveges sem, és teljesen kopasz sem, és mindenem megvan. Sőt.

A rengeteg pozitívumot most nem sorolgatom, mert az már önfényezés lenne.

És mégis. Kb 2 éve még a közelébe se kerültem annak, hogy összejöjjön valami, pedig abszolút nyitott vagyok.

Erről szól a szerencse.

2022. dec. 12. 10:12
 24/48 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint 6-osnak tartom magam, fogyok 10 kilót, meglesz a 7 :D A legtöbb barátomat és a páromat is ilyesmi kategóriába sorolnám. A valóság az, hogy a legtöbb ember tök átlagosan néz ki és tök átlagos kinézetű párt választ, akivel a legjobban összeillik a személyiségük. Legalábbis a való világban ez van, ha kicsit kinézünk az Instagram/Tinder körből.
2022. dec. 12. 12:12
 25/48 anonim ***** válasza:
100%

#23!

Kell némi szerencse is, de a szerencse ahhoz kell, hogy olyat találjunk, akivel együtt tudunk maradni akár örökre.

A haveromnak azért jönnek össze a dolgok, mert tesz érte és nem siránkozik, hanem röhög magán, ha nem jött be valakinek.

2022. dec. 12. 12:20
 26/48 anonim ***** válasza:
85%
Egyáktalan nem, sőt! A legtöbb nő testképzavarokkal szenved, utálja a külsejét. a videód 1 valószínűleg meg volt rendezve, 2 vagy egész nap az utcán ácsorogtak és 100-200 emberből sikerült ezt kivágyni, 3, a nők csak ravágtak valamit, gondolva nem lesz belőle semmi, teljesen mindegy mit mondanak
2022. dec. 12. 14:34
 27/48 anonim ***** válasza:
84%
Videó hol van ???
2022. dec. 12. 14:53
 28/48 anonim ***** válasza:
100%

25.

Tudod ez a téma ez olyan, hogy egy kicsit talán születni is kell erre.

Ez olyan mint a sport. Ha van érzéke és tehetsége valakinek pl a magasugráshoz, akkor ha edz, lehet belőle egy jó ugró.

Ha viszont nincs meg hozzá a tehetség és az érzék, edzhet bármennyit.

Akár reggeltől estig is, akkor sem lesz világhírű ugró.

A te barátodnak van érzéke a csajozáshoz,és emiatt van szerencséje, nem a szépsége miatt.

Kár egyébként, hogy akkoriban nem volt tantárgy, hogy hogyan kell hatékonyan ismerkedni.

Hogy hogyan kell csajozni, meg pasizni.

Hisz aki nem erre született, az nem fogja csak úgy magától tudni. Honnan is tudná, ha nem tanították erről sehol.

2022. dec. 12. 15:20
 29/48 he84 ***** válasza:
Ne haragudj 20-as válaszoló, de tévedsz, mert nem minden nő akar 9/10-es, vagy 10/10-es férfit magának. Ez is egy rossz, egy téves általánosítás. Én például soha nem törekszem 9/10-es és 10/10-esre, még belsőnél se. Nekem bőven elég a 6/10-es, a 7/10-es, meg a 8/10-es is és a belső az igazán fontos, a külső idővel magától is változik és hasonlóan elég belsőre is, de ott már nem 6-tól, inkább 7-től felfelé, mert az igenis fontosabb normális és nem felszínes esetben. Mint korábban itt mondtam, én őszintén 6/10-esre értékelem magam nőként, az okait is leírtam. A barátom, akivel 3 éve vagyok együtt, ő 8/10-es nekem külsőre, ám belsőre 9/10-es, de talán másoknak 7-es, vagy 9-es lenne ő külsőre, ez attól is függ, hogy kinek mennyire szimpi. Na meg ez nagyrészt egyéni is, hogy kinek mi hányas szintű, mennyire jó, vagy rossz.
2022. dec. 13. 16:34
 30/48 anonim ***** válasza:
53%
Semmi extra! KEreslet-kínálat elve érvényesül mindenhol, de még a természetben is. Ha te irántad nagy a kereslet, akkor érezheted magad 10/10-nek is. Ha te nő vagy, nyugodtan lehetsz 6/10-es, a kereslet miatt simán érezheted magad 9/10-10/10-esnek. Pasik esetében már más a helyzet, egy átlagos 5-6/10-esre gyakorlatilag nincs kereslet. A férfiaknál lehet a legjobban érezni a pontos értékeket. A tini lányoknál olyan 30 éves korig extra fonttos a külső, és hogy mi lengi körbe a pasit. Húúú legyen magas, izmos, barna haj, barna szem, kreol bőr, szuper szexi arc, széles szoc körrel. Ha ilyen nincs, akkor nem is kell senki.
2022. dec. 13. 16:48
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!