Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal hölgyek! Kezdenétek olyan huszas évei közepén járó mezőgazdásszal, aki rendelkezik saját házzal, földdel vidéki nagyváros vonzásában, és egy sportkombival? Lényegében stabil egzisztenciával félórára a megyeszékhely, 5percre a járásközpont.
20as lepontozását nem annyira értem. Egy tanár/tanító eladó ápoló nagyon könnyen talál valahol munkát. De ha valakinek álma egy munkakör/szakma ezért tanult x évet biztos nem jön akárhová a párja után. Talán már amit írok ezután nem erre a kérdésre a válasz. Azt tapasztalom,hogy egy pár kapcsolathoz sok sok egyezés kell hogy működjön és kevés különbözőség is végéhez vezethet. Ennek egyik sarkalatos példája a munkahely. A szántóimat én sem vihetem el a hátamon, eladni lehet, akárhol venni nehéz, most a föld nagy érték. Helyi gazdához(ami több elönnyel jár) életvitelszerűen ott kell lakni a földek környékén.
Ha egy nőnek nem a gazdálkodás vagy a tipikus vidéki nagyon esetleg kisvárosi élet az álma akkor nagyvárosban fog dolgozni.- Valljuk be,nagyobb az esély hogy elkallódjon.- Onnan nyűg neki kocsikázni/tömegközlekedni.
Tehát hiába lelkitársak vagytok, szex is jó, gyereknevelősdi is menne,ha a pasit/nőt lekorlátozod a karrierében annak ritkán van jó vége.
Erre durva(példa) egy 30+ éve sofőr (busz kamion) pasit el akarnak kűldeni multihoz sorra...hát ott bolondúl meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!