Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal hölgyek! Kezdenétek olyan huszas évei közepén járó mezőgazdásszal, aki rendelkezik saját házzal, földdel vidéki nagyváros vonzásában, és egy sportkombival? Lényegében stabil egzisztenciával félórára a megyeszékhely, 5percre a járásközpont.
De fura 16-os. Pont ugyanígy nőttem fel és nekem épp hogy hiányzik itt Pesten ez.
Utálom az ízetlen tesco paradicsomot meg a szmogot. Úgy elmennék már egy disznóvágásra vagy egy jó szüretre 😃 Ha a munkám, nem kötne ide és nem itt alapítottam volna családot, rögtön mennék vidékre. Nálunk a férjem az, akinek Magyarország=Budapest, de ő itt is született.
Oké! De te csinálod meg!
Amig engem nem akar mezogaudasagi munkára fogni, szivesen kezdek vele.
(Van munkám, nem kell eltartani) de jobban szeretem a légkondis, irodai munkát)
"és egy sportkombival"
Azt hittem traktort fogsz írni.
Egyik ismerősöm hasonló, neki is gyümölcsöse van. Egyébként mellette történelemből most csinálta meg a PhD-t.
Ez elég kevés infó ahhoz, hogy milyen ember. A felsoroltak közül egyik sem kizáró ok, de az is fontos, hogy ebben az adott nagyvárosban én pl. tudok-e munkát vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!