Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem égtek már ki az online...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem égtek már ki az online társkereséstől?

Figyelt kérdés
Naponta többször több emberrel lefutni ugyan azokat köröket, aztán a bőség zavarától úgyis általában ghostingolás lesz az egész vége ha túl sok ideig húzza az ember, ha meg túl hamar személyesen akar találkozni érthető módon nem mindenki akar egy idegennel rögtön találkozni.
2022. dec. 8. 16:18
A kérdező szavazást indított:
De igen, abba is hagytam.
De igen, de nincs ötletem/időm/energiám másra.
Nem égek ki tőle, imádom!
Csak önbizalomnövelésre és Instacam/Tok-Tok követők gyűjtésére használom, arra jó.
22 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan volt, hogy időről időre jegeltem. Nem léptem be, nem írtam senkinek, meguntam. Máskor meg pont jól esett, hogy tudok ismerkedni.

Azóta megtaláltam a páromat, és őszintén, nem hiányoznak a szokásos körök.

2022. dec. 8. 16:23
 2/12 anonim ***** válasza:

Aki társkeresőzik annak ezzel tisztában kell lennie..."Naponta többször több emberrel lefutni ugyan azokat köröket"

Én azért hagytam abba, mert úgymond hatalmas a választék, és egy bizonyos rétegnek felejtős lett az egész.

2022. dec. 8. 16:38
 3/12 anonim ***** válasza:
59%
De. Nagyon. Az összes pasi kefélni akar csak
2022. dec. 8. 16:50
 4/12 anonim ***** válasza:
egyik válasz se igaz rám, bár tény, fárasztó, egy idő után elmegy tőle az ember kedve, de végül sikerrel jártam, megérte a "küzdelmet"
2022. dec. 8. 17:31
 5/12 anonim ***** válasza:

Én férfiként alig kapok matchet :D

Pedig élőben nincs gond . Aztán akivel matchelek…

Elmúlt napokban bedobtam egy rezsicsokkenteses viccet, erre elhitte hogy komolyan csak azért akarok randizni menni hogy ne kelljen addig is fűteni a lakást. Azt mondja azért vette komolyan mert egy férfi tényleg le volt égve és úgy találkoztak 🙄🙄

Szóval ez a szingli élet. Hátha találok meg egy értelmes nőt mint az exem 😁

Szóval én inkább a nőkön vagyok ki.

Ja és feldobtam egy másik profillal félmeztelen képet arc nélkül kíváncsiságból , arra bezzeg reagálnak. Szánalom.

2022. dec. 8. 17:46
 6/12 anonim ***** válasza:
45%

A tényleg csak dugni akaró nőkön és a végeláthatatlanul írogatni szerető férfiakon kívül az online társkeresés egy katasztrófa.

Hasznot pedig az a pár százaléknyi adonisz félisten húz belőle, akik olyan nőkkel matchelnek, akikkel lehet dugni meg azok az unatkozó nők, akik udvaroltatnak maguknak férfiak tömegeivel úgy, hogy nem is akarnak találkozni, de mindig folyamatos az utánpótlás. Mint mikor a hercegnőnek hajlonganak az alattvalók. A lustábbakat kivégezteti a többiek meg szorgalmasabbak lesznek és jönnek helyette újabbak és ez így megy amíg el nem fogy az emberanyag, de nem fog.

2022. dec. 8. 18:12
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a kedvencem benne, amikor a sok "tévút" után végre találsz valakit, akivel jól elbeszélgettek virtuálisan, megvan az azonos hullámhossz, belelkesedsz, még a találkozót is sikerül összehozni, aztán kénytelen vagy elengedni, mert nincs szexuális vonzalom. Amikor többedjére jársz így, az elég elkeserítő. Biztos én csinálok valamit nagyon rosszul, mert azt nem akarom elhinni, hogy MINDEN kapcsolatból hiányzik vagy ez, vagy más alapvető dolog. Van rengeteg rossz kapcsolat, tudom, de ne már, hogy az legyen az átlagos, hogy nem kívánjuk egymást, nem működik a kommunikáció, inkompatibilis a személyiségünk, homlokegyenest eltérnek a céljaink, az értékrendünk stb...
2022. dec. 8. 20:05
 8/12 anonim ***** válasza:

"Ja és feldobtam egy másik profillal félmeztelen képet arc nélkül kíváncsiságból , arra bezzeg reagálnak."

Aki csak kúrni akar, az mindig gyorsabban talál másik olyan embert, aki szintén csak kúrni akar. Ezen nem kell meglepődni, ha nő lennél, akkor a létező legkonzervatívabb fotó láttán is az üzenetek fele ilyen lenne.

2022. dec. 9. 22:10
 9/12 anonim ***** válasza:

"Van rengeteg rossz kapcsolat, tudom, de ne már, hogy az legyen az átlagos, hogy nem kívánjuk egymást, nem működik a kommunikáció, inkompatibilis a személyiségünk, homlokegyenest eltérnek a céljaink, az értékrendünk stb..."

Minél individualistább lesz a társadalom és minél inkább bátorítjuk, hogy mindenki legyen egyedi hópihe, annál több ilyen inkompatibilitás lesz.

2022. dec. 12. 00:53
 10/12 anonim ***** válasza:

"Aki csak kúrni akar, az mindig gyorsabban talál másik olyan embert, aki szintén csak kúrni akar."

Feltéve, ha az arcberendezése benne van a top 10%-ban.

2022. dec. 12. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!