Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám végre elfogadni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám végre elfogadni, hogy nekem nem osztanak lapot a vonzó nőknél az életben?

Figyelt kérdés

173 centi vagyok, átlagos satnya testalkat, keskeny vállak, nulla mellizom, gyerekes fej, vékony haj, és még néhány további nehezítő tényező (aka szépséghiba)

Sajnos bekajáltam a mesét, hogy majd ha stabil lesz az életem, és jó végzettségem és munkám lesz és jól keresek akkor majd kelleni fogok a nőknek végre. Nos, ezek mind megvannak, de továbbra sem változott sokat a helyzet, és így 33 évesen is csak ronda ésvagy erősen túlsúlyos ésvagy idős ésvagy egyéb dolog miatt problémás (pl lowkey alkesz vagy drogos) nőknek kellek.

29 évesen sikerült csodával határos módon összejönnöm egy hozzám képest jelentősen idősebb, de még mindig határozottan jó küllemű nővel, aki ráadásul elég magas pozicióban volt a társadalomban. És emlékszem hogy lehidaltam már, hogy VÉGRE egy olyan nővel vagyok, aki TÉNYLEGESEN úgy néz ki, mint egy nő.

Persze én nem néztem ki úgy mint eyg férfi, és ezért a kapcsolat csak 1 évig tartott, és természetesen belemagyarázta hogy MINDEN probléma volt velem, kivéve a kinézetem.

Hát nem tudom, valamiért mégis előttem és utánam is olyan férfiakkal volt, akik hozzám képest jelentősen jobban néztek ki, elsősorban mondjuk férfiasan néztek ki.

Tényleg olyan felállásra kell gondolni, hogy többször is elkezdtek ugatni random arcok, hogy most ez a párocska MÉGIS MI?

Aztán azért a csajon is látszott a feszengés, és volt hogy bemondta kínjában (némileg öngólként) hogy "ó mi csak dugunk"

De arra is volt példa hogy egy esküvőn elég kényszeredetten úgy kellett bemutasson engem, hogy "ő itt a párom" (azon mondjuk nekem is bekarmolt kicsit már)

Már 4 éve annak hogy kidobott, és azóta elég sok nővel volt dolgom, és igazából elég régóta együtt is vagyok egy nővel, aki MÉG idősebb, és bár lehet hogy még 30 éves kora körül is NAGYON szép volt, de sajnos már nagyon messze van attól az életkortól, szóval a kor mégsem elhanyagolható tényező egy nő esetében.

SZóval ilyen távlatból már lehetne mondani, hogy fel tudtam dolgozni az előbbi kapcsolat elvesztését, de sajnos az a helyzet, hogy nem, mivel továbbra sem kellek normál nőies kinézetű nőknek, neadjisten valami tényleg csinosnak mondhatónak, és igy érthető, hogy még mindig hiányzik.

Mindenkinek az hiányzik, aki a legjobban nézett ki, ezt sajnos lássuk be.

A nő is az előbbi szerelmén vinnyogott miközben velem volt egy teljes évig, és mivel egy jóképü fiuról volt szó, igy ez teljesen érthető is. Persze még volt pofája megmagyarázni, hogy én jobban nézek ki.

Hát aha, ok.

Gondolom megmagyarázná, hogy a mostani magas, sportos menő csávója sem néz ki jól, bezzeg én. Aha.....értjük......tehát valaki jól néz ki és már méterekről rázzák a fejüket a nők, ha bulikban odanézek VAGY elég annyi hogy csak feléjük nézek, és már ezek kajak azt hiszik, hogy őket nézek és rázzák a fejüket.

Ennyire fontos a nőknek , hogy a satnya genetikai állományt távol tartsák maguktól?

2022. dec. 4. 21:09
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
97%

28

Nemcsak anyagi haszon létezik...

De egyébként valóban, ha egy férfi (vagy nő) se érzelmi, se intellektuális, se szexuális, se anyagi szinten nem tud semmit nyújtani, akkor mégis mi a búbánatért jönne vele össze BÁRKI? De tovább megyek, miért barátkozna vele egyáltalán bárki?

2022. dec. 5. 12:27
 32/55 anonim ***** válasza:
96%
Te rohadtul nem vagy intelligens kérdező. Te vagy itt gyk-n kb a 12367. beszűkült agyú, nagyravágyó incel. Figyu, ha te kinézetre és mellé jellemre is egy nagy rakás xar vagy, akkor ne várjál top 10-es nőre. Esetleg, ha nagyon milliomos vagy. Ha neked a top 5-ös nem jön be, akkor inkább használd tovább a jobb vagy bal kezecskédet.
2022. dec. 7. 21:32
 33/55 anonim ***** válasza:
96%
Várjál már, arról még nem is írtál, mi volt a kedvenc játékod oviban! Rinyagép.
2022. dec. 8. 02:35
 34/55 anonim ***** válasza:
81%
A hideg ráz ki az ilyen senkiházi emberektől. Remélem az ilyenek halálukig egyedül maradnak. Isten óvja azt a nőt, aki esetleg ezzel összejönne.
2022. dec. 8. 04:18
 35/55 anonim ***** válasza:
Az hogy nagyon gyorsan pörög az agyad, az a munkáltatódnál érték. Nem nagyon értem, mi szerepet játszana ez szerinted egy párkapcsolatban.
2022. dec. 16. 15:05
 36/55 A kérdező kommentje:
ja igazad van, egy párkapcsolatban a kinézet számit
2022. dec. 16. 18:55
 37/55 anonim ***** válasza:
100%

36

Akkor neked miért is vonzó nő kellene párkapcsolatra, ha már itt nekiállsz ironizálni?

2022. dec. 16. 20:14
 38/55 A kérdező kommentje:

vonzó nő? hát figyi egy nő szemében 8/10 csávóktól kezdődik a jó fogás

nekem meg 6/10-es nőnél.

és igen, a 6-os nőnek is 8-as csávóka kell legalább. ha én is csak 6 vagyok az már nem fér bele. Max az 5-ös nőnek, de bocs belőlük nem kérek.

2022. dec. 16. 20:16
 39/55 anonim ***** válasza:
Ja, bocs. Elfelejtettem, hogy Magyarországon legális a többnejűség és a top csávok háremet tartanak. Vagy izé, várjunk csak? :o
2022. dec. 16. 20:34
 40/55 A kérdező kommentje:

39-es

hát magyarázhatsz, de sokszor van, hogy több nővel is összejárnak fiúk, de nők is több csávóval összejárhatnak.

Főleg pénzes fószereknél van az hogy egynél több nővel van, az egyik jellemzően a felesége, a másik meg egy fiatalabb kiadású nő. Nyilván mindkettőt fenn tudja tartani pénzzel és emiatt a nők is elfogadják a helyzetet. Mert mégis mit válasszanak ? Egy átlagos pénztelen csókát?

Meg az is vicces, amikor két feleségtől is elvál és mindkettőnek fizet gyerektartást abból meg ezek a nők EGYÜTT mennek nyaralni.

2022. dec. 16. 20:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!