Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan vehetem fel a versenyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetem fel a versenyt a szexuális alkalmak számában a legjobb barátommal?

Figyelt kérdés
Átlagos pasi vagyok, de nekem eddig csak két nővel szexeltem, míg ő már nagyon sok nővel. Olyan igazi jóképű, macsó férfi, akire tapadnak a nők. Mindezt játszi könnyedséggel éri el, míg nekem tepernem kell a nők figyelméért. Frusztrál, hogy ennyivel több mint én. Kevésnek érzem magam mellette... Minden jó tanácsot szívesen veszek, de kérlek olyat ne írjatok,hogy "fogadd el magad így" vagy törődjek bele, mert az nem megy és nem opció...

2022. dec. 4. 17:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
A mennyiségnél sokkal fontosabb, kielégítőbb a minőség.
2022. dec. 4. 17:08
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Keress egy buja nőt!:)
2022. dec. 4. 17:09
 3/12 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Szánalmas dolog versengést csinálni ilyesmiből
2022. dec. 4. 17:12
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Neked az nem is barátod. Undorító az irigységed.
2022. dec. 4. 17:16
 5/12 anonim ***** válasza:
65%
Ő alfa, te nem. Irigy vagy.
2022. dec. 4. 17:18
 6/12 A kérdező kommentje:
És én miért nem lehetek alfa?
2022. dec. 4. 17:27
 7/12 anonim ***** válasza:
60%
Lehetsz.
2022. dec. 4. 17:28
 8/12 anonim ***** válasza:
97%
Vagy legyél te is jóképű, és macsó, vagy inkább ne ebben akarj versenyezni vele. Én sem lehetek zsoké, bármit csinálok, mert 100 kg vagyok. Vagy a meglévő kevés kalandodban törekedj arra, hogy kihozd a maximumot a helyzetből. Ha ügyes vagy, akkor annak a nőnek a szemében, akit te hódítasz meg, te leszel a "győztes"
2022. dec. 4. 17:28
 9/12 A kérdező kommentje:
Edzeni járok, macsó lehetek, de jóképű nem. Viszont ebbe nem tudok belenyugodni...
2022. dec. 4. 17:37
 10/12 anonim ***** válasza:
82%

Ne jóképű legyél, hanem legyen önbizalmad. Legyél magabitos. Jó ha edzel, de még jobb, ha az látszik rajtad, hogy ezt az önmagad örömért teszed. Legyenek céljaid. Gondolom a heverod is pont leszarja, hogy létezik olyan férfi, aki meg nála hódított meg 3x több nőt.

(8)

2022. dec. 4. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!