Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiknek van esélye több hogy nőt találjon?
Én a vékonyabbat választom
2022. dec. 4. 08:50
A Villendorfi Vénusz is anno kivanatos volt!
"Csak a jelenlegi világnézet szerint 45 kg kellene lennie EGY NŐNEK. Abszurd"
- Mert gondolom azt elvárod, hogy a nő viszont vékony legyen
Igaze?
2022. dec. 4. 08:52
12
A hájas, puhatestű, tunya férfiak viszont SOHA de SOHA nem számítottak kívánatosnak.
Elég megnézni a görög szobrokat, a reneszánsz festményeket vagy a 20. század sztárjait. Egyetlen kövéret nem látni köztük.
2022. dec. 4. 08:54
Jajjj! Megint a kettősmerce!
Melyiknek van esélye több hogy FÉRFIT találjon?
EGY VÉKONYNAK, VAGY EGY DUCINAK?
NAUGYE!
2022. dec. 4. 08:55
Van rajtad rötyögő zsírréteg? Akkor tökmindegy, hány kg vagy, túlsúlyos vagy. Menjél kondizni hisztizés helyett.
2022. dec. 4. 11:24
170cm még 110 kg...
Az 2. Fokú elhízás nem átlagos alkat...
2022. dec. 4. 11:26
Nekem a vékony alkat az ideál. 167/48-49 vagyok nőként, dolgozom rajta, hogy ennyi is maradjak, de ne csak "sovány" legyek, hanem fitt és tónusos. A férfitól is elvárnám ugyanezt, 185 centivel valahol 65 és 70 kiló között van az ideális súly számomra (tudom, miről beszélek, vannak ilyen alkatú férfi ismerőseim). Érdekes, hogy a 2010-es évek elején még bőven normálnak számítottam ezzel az alkattal, most meg annyira normalizálódott az elhízás és annyira erőltetik a bodypositivityt a 200 kilósak is, hogy szarul kéne éreznem magam, mert nem akarok elhízni és nem bukom a kövérekre.
2022. dec. 4. 11:39
A 17-est felpontoztam volna ha nem ír olyan baromságot hogy a 185 centis férfi 65-70 kiló legyen.
A túltolt bodyposityvel egyetértek, jó célért indult de csak a kövérek érinthetetlensége és az ő alázásaik a normális súlyúak felé lett belőle (anorexiás, csontváz, kutyának való csontok, 80 kilós istennő szupermodell vagyok).
De ilyet hogy a 185 centis férfi 65 kiló kéne hogy legyen, normális ember nem mond.
2022. dec. 4. 12:10
#18, nem mondtam, hogy annyinak KELLENE lennie, csak annyit, hogy ismerek genetikailag nagyon vékony alkatú férfiakat, akik egészségesen néznek ki és ők tetszenek nekem. Tisztában vagyok vele, hogy vannak különfele alkati típusok, én is betegesen néznék ki ugyanennyi kilóval, ha nem lennék genetikailag "karcsú és törékeny". Egyéni preferenciákat fel-le pontozgatni teljesen felesleges.
2022. dec. 4. 12:21
20/25 A kérdező kommentje:
Pont a 17 es válaszoló típusú nők miatt írtam ki a kérdést. Akik szerint a 185/65 az ideális felnőtt férfinél. És sok ilyen nő van és zavaró.
Kapcsolódó kérdések: