Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lány: "elfeledkeztem rólad" -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány: "elfeledkeztem rólad" - jár.t már valaki így?

Figyelt kérdés

Próbáltam volna találkozni az adott lánnyal, de sosemvolt neki jó az időpont. A végén azt írta "szólok, ha jó lesz".

Félév után lelőttem a dolgot, megírtam hogy köszi akkor. Erre azt mondta, hogy másokra is alig volt ideje, nem akart megbántani, de elfelejtett"

Járt már valaki így?

2022. dec. 3. 16:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
29%

Amikor egy NYELVTANULÓS alkalmazásban is agresszívan reagálnak a férfiak, ha nem írok nekik vissza 5 percen belük, akkor teljesen meg tudom érteni, ha néhány nő nem mondja a szemedbe, hogy bocs, de nem vagy az esetem.

Tudod, hogy ezt mi követi? Mocskolósás, szűzfiúsírás, hogy "mert csak a milliárdosoknak adtok esélyt" stb stb. Vagy éppen konkrét fenyegetések, célozgatàsok.

2022. dec. 28. 07:43
 12/20 anonim ***** válasza:
84%

volt. totál tojik a fejemre, ha nem írok rá. de akkor is csak pár szavas választ ad. ilyenkor hagyni kell a fenéba, valószínűleg ennyit is érnek.

kezdem azt érezni, úgy általában nem érdemes emberekkel ismerkendni. nőkkel főleg.

2022. dec. 29. 07:38
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
12 - Irány akkor szexualitâs / homoszexualitás témakör.
2022. dec. 29. 08:35
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
#q3 esetleg aszexualitás, de majdnem összejött. nem baj, próbálkozz jövőre. hahaha.
2022. dec. 29. 08:46
 15/20 anonim ***** válasza:
33%

14 - Ha elsősorban nőkkel nem akarsz ismerkedni, akkor homoszexualitás a te témaköröd. Legalábbis feltéve, hogy férfi vagy.

Egyébként mért csodálkozol, hogy nem állnak veled szóba a nők? Pár írás alapján látszik, hogy emberileg nulla vagy, a párkapcsolati sikertelenségeid is ezt tükrözik vissza csupán :)

2022. dec. 29. 08:50
 16/20 anonim ***** válasza:

nem csodálkozom, veled például nem akarok ismerkedni. (amúgy ismerkedés nem feltétlen jelenti azt, hogy elvennélek feleségül. tudom, a nők mindent kicsavarnak és átértelmeznek)

emberileg nulla. hm. mély, tetszik. azért legközelebb valami olyat próbálj, ami sértő is. megyek inkább mosogatni, a szivacsnak legalább van érdekes oldala.

2022. dec. 29. 09:05
 17/20 anonim ***** válasza:
40%

Mégis mért kellene olyat írnom, ami sértő is? Nem célom megsérteni téged. Az életed szar, árad a keserűség belőled, és képtelen vagy a saját kudarcaidért felelősséget vállalni. Amíg ez így megy, nem is leszel képes összetettebb feladatok elvégzésére, mint a mosogatás.

Remélem, tudtam segíteni ezzel a tanáccsal!

2022. dec. 29. 09:09
 18/20 Ywerd ***** válasza:
25%

Egy tanács a jövőre: én ha beszélgetek valakivel, mindig köszönök neki reggel.

Pár nap után, egyszer kimarad.

Ha nem köszön vagy kérdez vissza,hogy mi van ,az bőven elég infó.

Persze utána van magyarázkodás , hiszti, meg egyéb " te ebből ezt szűröd le, hülye vagy" és társai.

Nem érdemes ezekre a személyiségekre időt , energiát pazarolni.

Aki meg találkozni akar veled ,az megteremti ennek a lehetőségét.

A többi csak duma .

2023. jan. 29. 07:28
 19/20 anonim ***** válasza:
#18 vagy 3 nőnek köszönget reggel és én már kihullottam a rostán.
2023. jan. 29. 11:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Fél évig reménykedtél? Ez komoly?
2023. jan. 30. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!