Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok a pasi már felejtős ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok a pasi már felejtős ha kiderül róla hogy "alja" munkát végez?

Figyelt kérdés
Alja munka= gyári munkás,építő iparban dolgozó és tarsai munkakörök.
2022. dec. 2. 14:28
1 2 3
 21/27 Sunshinedoll ***** válasza:

Minden munka értékes, nekem ezzel nincs bajom.

Az ilyen emberek egy rétegének van egy kifejezetten kulturálatlan, én, ha ki nem, élet iskolája életfilozófiát valló rétege, aki mindent is jobban tud, azokat nem kedvelem.

2022. dec. 2. 20:17
 22/27 anonim ***** válasza:

Nem tudom, iróniának szánták-e az utolsó kommenteket, de én pont ezért nem randizok tanulatlan emberekkel. Többségükben olyan legyőzhetetlen komexusok élnek, amiknek a kivetülései egy anonim fórumon viccesek, de az életben rohadtul megkeserítik a mindennapokat.

Értelemszerűen senki sem állítja, hogy egy alapszak elvégzésétől felvételt nyersz a kultúra parnasszusára, és ezzel megostromoltad a siker és az emberi minőség csúcsát, de könyörgöm... Aki folyamatos késztetést érez arra, hogy valamilyen egészen elcseszett logika alapján azt bizonyítsa, hogy a tanult emberek általánosságban hülyébbek és inkompetenesebbek a tanulatlanoknál... Na most erre nincs más magyarázat, mint a masszív kisebbségi komplexus.

2022. dec. 3. 09:04
 23/27 anonim ***** válasza:
22. Az igazsag az , hogy az inteligencia az mindenkinel más szint. Sokan amúgy szégyenlik ha nem olyan párjuk van akivel lehet dicsekedni .
2022. dec. 3. 09:13
 24/27 Sunshinedoll ***** válasza:
Én azért találkoztam nagyon sok értelmes és okos emberrel, aki nem végzett még főiskolát se. Mármint mindenkinek szíve joga eldönteni, kivel szeretne barátkozni vagy randizni, de mondjuk így kollektíven elhatározni, hogy a tanulatlan emberek milyen előítéletesek a tanultakkal szemben nem sokkal intelligensebb viselkedés, mint egyes tanulatlan emberek előítélete a tanultakkal szemben :D
2022. dec. 3. 21:04
 25/27 anonim ***** válasza:

24

Úgy látom, nehézségbe ütköztél a "többségük" szó jelentésének dekódolásánál.

Segítek. Nem minden tanulatlan emberről beszéltem, hanem az általam tapasztaltak alapján levont következtetés szerinti TÖBBSÉGÜKRŐL.

2022. dec. 4. 07:35
 26/27 Sunshinedoll ***** válasza:
Te meg azt nem értetted meg, hogy az általad vélt többség miatt nem barátkozni egy egész embercsoporttal gagyi dolog :D De használtad a dekódolás szót, nagyon ügyes vagy, ez a TÖBBSÉGNEK biztos nem ment volna :D
2022. dec. 4. 11:03
 27/27 anonim ***** válasza:
A kommentjeiddel egyre jobban alátámasztod a kezdeti felvetésenet. :D Csak így tovább!
2022. dec. 4. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!