Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a pasi már felejtős ha kiderül róla hogy "alja" munkát végez?
Minden munka értékes, nekem ezzel nincs bajom.
Az ilyen emberek egy rétegének van egy kifejezetten kulturálatlan, én, ha ki nem, élet iskolája életfilozófiát valló rétege, aki mindent is jobban tud, azokat nem kedvelem.
Nem tudom, iróniának szánták-e az utolsó kommenteket, de én pont ezért nem randizok tanulatlan emberekkel. Többségükben olyan legyőzhetetlen komexusok élnek, amiknek a kivetülései egy anonim fórumon viccesek, de az életben rohadtul megkeserítik a mindennapokat.
Értelemszerűen senki sem állítja, hogy egy alapszak elvégzésétől felvételt nyersz a kultúra parnasszusára, és ezzel megostromoltad a siker és az emberi minőség csúcsát, de könyörgöm... Aki folyamatos késztetést érez arra, hogy valamilyen egészen elcseszett logika alapján azt bizonyítsa, hogy a tanult emberek általánosságban hülyébbek és inkompetenesebbek a tanulatlanoknál... Na most erre nincs más magyarázat, mint a masszív kisebbségi komplexus.
24
Úgy látom, nehézségbe ütköztél a "többségük" szó jelentésének dekódolásánál.
Segítek. Nem minden tanulatlan emberről beszéltem, hanem az általam tapasztaltak alapján levont következtetés szerinti TÖBBSÉGÜKRŐL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!