Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
46 évesen van egy kertes házam és egy Opel Astrám.Fiatal
lányoknál előnyben vagyok?
Figyelt kérdés
Társkeresőn keresgélek.
Ha biztonságot,stabilitást tudok adni egy lánynak engem fog választani hosszútávú kapcsolatra a korosztálya helyet?
Párkeresésnél - kapaszkodj meg - társat keresek. A páromat, akivel ketten egy csapat leszünk mindenben, és azonos céljaink vannak az életben.
Nem mondom, hogy öreg vagy, de hozzám képest igen. Más generáció, nagy eséllyel más szemlélet, más értékrendek.
De legfőkébb: más szakaszban jársz az életedben.
(mellékesen jegyzem meg, hogy nekem csak a saját korosztályom vonzó - de ez egyéni prefernciám)
23N
2022. dec. 2. 12:48
12/19 anonim válasza:
minenki csak éged akar
2022. dec. 2. 13:15
13/19 anonim válasza:
Én biztosan nem.
És majd gyereket is akarok, de olyan 5-8 év múlva. Szóval már emiatt is kizárt, megy egyébként is.
A pénzed aranyásóhoz meg nagyon kevés.
2022. dec. 2. 13:24
14/19 anonim válasza:
Kisváros kertvárosi része? Konkrétan a kb 5 ezres városok is úgy néznek ki hogy a főtér környékén társasházak de az emberek zöme a központtól kijjebb levő kertesházakban lakik. Ha a kisváros nem Budapest agglomerációjában van és a verda sem vadiúj akkor még a középszerűséghez is kapaszkodnod kell
2022. dec. 2. 14:02
15/19 Dorci1999 válasza:
Semmilyen 46 éves férfivel nem akarok párkapcsolatot. Nem tudnék szexuálisan vonzódni egy milyen idős férfihoz. Ráadásul nekem a pénz sem számít egyáltalán. Ha egy villája lenne egy 46 éves férfinak, akkor sem kellene. Ráadásul a közös otthon akkor az igazi, ha mindketten megdolgoztunk érte. 23/L
2022. dec. 2. 14:16
16/19 anonim válasza:
Hát ritka az a 40es aki megtetszik.
Inkább 35 körül jó a kor.
Kocsim nekem is van, jó munkám, külön élek.
Gyereket se akarok, mert már van. De így se kéne 46 éves.
N 30
2022. dec. 2. 14:44
17/19 anonim válasza:
Persze,vannak ilyen kiscsajok akik csak a vagyonodra mennek,és már várják a halálod.
2022. dec. 2. 15:04
18/19 anonim válasza:
34 évesen 2023as építésű lakóparki kecó. Nőm volt, de nem dugtam még. Majd elmesélem mire mentem ezzel az egzisztenciával. Zárkózott, társaságkerülő vagyok. Az egyetlen megnyugvást az otthon töltött idő jelenti számomra. Ezzel a tulajdonsággal 0% esélyem lesz. Plusz nem akarok gyereket, sem mások gyerekét, tehát a korosztályom java már kilőve, a fiatal 20as aki még nemtudja mit akar szintén. Max bővítem a fleshlight gyűjteményem és azt toszom. Xd
2022. dec. 3. 00:15
19/19 anonim válasza:
Gondolom fiatalon nem tudtál csajozni és azt hiszed, majd most rád repülnek. Lehet, de akkor lesz melletted egy 20on éves bika is, aki csak kefélgeti. Tehát ő veszi ki a legjobb részét a csajnak. Te meg eltartod, meg hallgatod a hisztijét. A másik meg csak megdugja. Inkább keress egy időset. A friss húst max a hentesnél veheted meg heheee
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!