Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nálato is van olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálato is van olyan, hogy kiírtok egy kérdést, mert belelkesedtek épp, hogy bárkivel izgi lenne ismerkedni, aztán írnak nők és aztán rájössz, hogy mégsem, mert mennyi esély, hogy tényleg bejönnétek egymásnak és már nincs is kedved írogatni? :D

Figyelt kérdés
2022. nov. 30. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Töltsd le a Tindert. Nagyobb esélyed van ott ismerkedni, mint itt. Főleg akkor szivat be igazán, ha nőnek adja ki magát egy szőrös, szakállas korosodó férfi. Küldesz neki egy dicpicket vagy ecseteled, hogy vered ki. Ő meg egy sör és két szál cigi között erre veri ki.

Szívesen.

2022. nov. 30. 22:49
 2/3 anonim ***** válasza:
79%

Nem volt ilyen. Amúgy ritka, hogy nő ír, úgy kell őket felkutatni.

Viszont pályám elején követtem el bakit. Egy nő rám írt, hogy nagyon felizgult a kérdésemre, de nem hittem el, hogy ilyen van, ezért leteremtettem, hogy kamuzol, erre megijedt és eltűnt. :D Ki tudja, igaz volt-e... akkor még nem tudtam, hogy lehet ismerkedni. AZóta kicsit változtak a dolgok. :D

2022. nov. 30. 22:50
 3/3 anonim ***** válasza:

"Egy nő rám írt, hogy nagyon felizgult a kérdésemre, de nem hittem el, hogy ilyen van, ezért leteremtettem, hogy kamuzol, erre megijedt és eltűnt."

Amúgy, a lányokat a legkönnyebb megijeszteni, ha nem azt a pontos szöveget kapják amit akarnak, akkor instant elmegy minden lelkierejük írni.

"Ki tudja, igaz volt-e."

Én sose bánkódtam amúgy amiatt, hogy egy lány elment tőlem, mert aki normális, az nem fog befosni, hanem érdeklődő marad.

2022. dec. 1. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!