Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a gond? Mintha soha senkinek nem jönnék be.
Röviden, tavaly egy hosszú kapcsolatom ért véget és azóta szingli vagyok. Hónapok kellettek mire kilábaltam az egészből, de sikerült rendbetennem magam, le is adtam a kilókat amit felszedtem a kapcsolat és a COVID ideje alatt, és sok szuper dolog történt velem.
Viszont a szerelem leginkább elkerül. Igaz, nem társkeresőzök, valahogy nem tudom rávenni teljesen magam, de egyszerűen azt érzem hogy nem tetszem senkinek, átnéznek felettem és hogy szimplán nem vagyok ‘kívánatos’ ha lehet így mondani. Sok minden fejben dől el persze de lehet a külsőmmel van a baj. Az arcom sajnos nem túl bájos, kicsit olyan mintha lennének fiús vonásaim, vagy nem is tudom :D szemüveges vagyok, illetve sajnos zsírosabb típusú a bőröm genetikából adódóan, és régen pattanásos voltam (meg most is vannak picik de nem feltűnőek), szóval nem teljesen egyenletes az arcbőröm emiatt.
Arra is gondoltam hogy lehet én küldök olyan ‘jeleket’ a fiúk/férfiak felé észrevétlenül, ami miatt nem akarnak velem ismerkedni. De alapból egy nyitott ember vagyok.
Mit gondoltok, hol lehet a probléma, illetve min dolgoznátok a helyemben?
Ebből az ég világon nem derül ki semmi!
Mennyi idős vagy, hogy telnek a napjaid, tanulsz, dolgozol, jársz társaságba, szórakozni?
Jaj, bocsánat, igazatok van ebben.
Tanulok jelenleg, heti többször is találkozunk társasággal, szórakozóhelyre ritkán megyünk, leginkább beülünk iszogatni valahova.
A túlsúly kapcsán: nem vagyok túlsúlyos, vagyis 158 centit és kb 51 kilót én nem nevezek annak.
Ha a barátaiddal ültök be valahova, mennyire vagy nyitott más emberek felé? Azért egy iszogatás a barátokkal más jellegű, mint egy szórakozóhely, ahol könnyebb ismerkedni. Én pl az ilyen beülős helyeken a barátaimmal foglalkozom teljesen, ez akkor is így volt, amikor szingli voltam, nem igazán flörtöltem, ismerkedtem a társaságunkon kívüli férfiakkal.
De ha suliba jársz még, akár ott is könnyen lehet ismerkedni, már ha nem csupa lány szaktársad van :D
Esetleg vmi hobbi, amihez el kell járni vhova? Ott adja magát a közös érdeklődés :)
Valóban akkor leginkább a barátokra koncentrálok, de előfordul sokszor hogy valahogy csapódik mellénk más is, vagy valakinek egy ismerőse csatlakozik még stb. Szóval is-is. Csak úgy magamtól nehezen kezdeményezek totál idegenek felé ilyen helyzetekben, kivéve ha olyan hangulatban vagyok :D
Edzeni akarok újra eljárni, néha eljárok táncolni de ez is alkalmi jellegű. Fotózás és videózás-videóvágás érdekel még nagyon, de ezek sem épp túl társasági hobbik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!