Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Korabban csak nem vallotta be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korabban csak nem vallotta be maganak?

Figyelt kérdés
Egy egyejszakas kalanddal elkezdtunk randizni, nekem 4 honap utan erzesieim lettek. O azt mondta hogy neki nincsenek es akkor inkabb hagyjuk az egeszet. Ugy hozta az elet hogy megis baratok maradtunk (azota semmi intim nem volt koztunk) Az egesz 5 honapja tortent. En reg tulleptem rajta, baratkent pedig kozel all hozzam. Ma talalkoztunk es azt mondta nem akart mostansag senkivel kapcsolatban lenni, de ugy erzi velem megprobalna... Az a baj, hogy nem latom lehetsegenek hogy amig randiztunk semmi, de a baratsagunk alatt hirtelen kialakult nala valami felem...
2022. nov. 27. 20:09
 1/10 A kérdező kommentje:
A randizas alatt azt ertem hogy olyan volt mintha egyutt lennenk de igazabol sosem voltunk egy par
2022. nov. 27. 20:13
 2/10 anonim ***** válasza:
46%
Én komolyan nem értem. Minek barátkozni olyannal, akivel előtte többnek indult? De most komolyan, ennyire nincsenek barataitok? Akkora jellemgyenge dolog ez…
2022. nov. 27. 20:16
 3/10 A kérdező kommentje:
Miert jellemgyenge? Egyebkent nem volt tervben hogy tartani fogom vele a kapcsolatot. 3 het utan veletlen osszefutottunk es igy alakult.
2022. nov. 27. 20:19
 4/10 anonim ***** válasza:
27%
EZért nem kéne össze-vissza k*rni mindenkivel. Hónapokkal később is csak a baj van belőle.
2022. nov. 27. 20:20
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Valószínűleg jobb nem akadt, és ha ló nincs a szamár is megfelel alapon megpróbálná, végül is szexelni beváltál.

Ha majd jön olyan, aki iránt tényleg érez, úgy kirak, hogy csak nézel..

2022. nov. 27. 20:23
 6/10 anonim ***** válasza:
33%

Egy nagyon jó lánybarátomba vagyok fülig szerelmes reménytelenül évek óta.

A sztori az volt 2013 ban összejöttünk egy estére, megtörtént aminek meg kell, utána hazavittem, kitettem majd hazaautókáztam.

Másnap megbeszéltünk egy randit, és ahogy jött felém mosolyogva az játszódott le bennem: úr isten, tényleg egy ilyen ocsmány csajjal akarsz lenni?

Ezért randi közben bebunkóztam és ejtettem.

Fél év múlva én kimentem new yorkba és 5 évet ott voltam, közben facebookon elkezdtünk kapcsolatot tartani.

Idő közben egyik legjobb gyerekkori barátommal összejöttek..

Én meg rohadt féltékeny lettem.

Elkezdtem arról álmodozni, megkérem a kezét meg ilyenek…

Aztán terhes lett haveromtól, lett egy szép kisgyerekük, összeházasodtak, én is hazaköltöztem, most 3 -4hetente összejön a teljes baráti körünk… és annyira megtalálom vele a közös érdeklődést mint senki mással soha, imádom a társaságát, folyton epekedem utána… de sajnos ez a vonat elment… azóta van párom, nekem is lett kisgyermekem, szeretem is őket, de szerelmes őbelé vagyok, és azt érzem ez örökké így marad…

Szóval igen, simán lehet, hogy valaki utólag szeressen meg.

2022. nov. 27. 21:24
 7/10 anonim ***** válasza:
76%

Utolsó persze...

Amikor azt gondoltad, hogy fuh de csúnya, persze lyuk az lyuk arra jó volt.

Még hogy szerelmes. xD

De am megerdemled, szegényt csak kihasznaltad, most meg azok után, hogy jobban megismerted az a lehetőség, ami meg volt de nem lesz már kudarc benned és szerelemnek hiszed, lol.

Kérdező nem hogy elhiszed ezt a suletlenseget.

Az ex szexpartnered megint k*rog@tna,mert nincs más, aztán megint szépen lepattint mint a múltban, ne hogy osszefekudj vele, legyen egy kis eszed, inkább szedj fel valakit online, akivel jól elbeszelgetsz, mert ez a pasi csak szexre akar ismét!

2022. nov. 28. 15:49
 8/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem szexelt azota massal, mert allandoan egyutt vagyunk... Olyan az egesz mintha egyutt lennek,sot olyanabb, azzal a kulonbseggel hogy nem vagyunk.
2022. nov. 28. 19:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Volt*
2022. nov. 28. 19:38
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

24/7?^^

"En reg tulleptem rajta, baratkent pedig kozel all hozzam." = Most akkor a barátja akarsz lenni, vagy szexet is akarsz mellé, esetleg többet szeretnél mint a múltban? Te döntésed.

2022. nov. 28. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!