Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy érjem el, hogy újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el, hogy újra felfigyeljen rám?

Figyelt kérdés

Minden férfivel csak a barátkozásig jutok. Azt mondják, kedves, szeretettel teli nő vagyok, hatalmas szívem van, a külsőm is szép, de valahogy mindig csak barátkoznak velem, sosem lépnek. Ha en lépek, azt kérik inkább maradjon a barátság.

Elgondolkoztam, miért lehet ez, és arra jutottam, hogy nem vagyok elég jó "préda". Nem kell értem küzdeni, valahogy idegen tőlem az, hogy én megmérjem és versenyeztessem magamért a férfiakat, pedig azt mondják, nekik az kell, küzdeni akarnak a nőért.

Egyreszt ez nem is jön belőlem így csípőből, másrészt meg azt hiszem el is késtem most már vele.

Jelenleg van valaki, aki tetszik, de csak online beszelgetünk. Az elején megvolt a szikra, hasonlítunk dolgokban, bár van köztünk korkülönbség, de jól kijövünk, és ha összeveszünk azt is meg tudjuk beszélni. Viszont nem akar találkozni velem. Megbizonyosodtam róla, nincs senkije, csak saját bevallása szerint visszahúzódó és most "feszülten érezné magát a társaságomban." Szóval ő is csak barátkozni akar, pedig azt mondja szép vagyok, és a küldőmre régebben egyértelműen nagyon pozitív megjegyzéseket tett, szóval nem azzal van a baj.

Valamit elrontok, ezt érzem, amiért csak barátnak kellek. Nem tudom, hogyan tornásztassam, futtassak köröket vele.

Mit tehetnék, hogy újra nőnek nézzen, ahogy az elején? Nem vagyok belé szerelmes, de legalább odáig szeretnék eljutni, hogy találkozzunk élőben. Mert ezt így kudarcnak élem meg. Régebben minden nap esténként beszélgettünk jókat, most már csak naponta alig ír valamit, ha válaszolok, sokszor egy délután is eltelik, mire ő is válaszol.

És sajnos mindig ez van, aki nekem tetszik, az hiába viszonozza a tetszést az elején, egy idő után mintha elunnának engem.

Mit tegyek? Mivel tudnám újra felkelteni az érdeklődését, hogy ismét nőként nézzen rám, ne barátként?

Szidásokat, leszólásokat, személyeskedést nem kérek. Pozitív tanácsért írtam ide.

Kérlek, írjatok bele a hozzászólásba a nemeteket és a korotokat is. Köszönöm! :)

38/N

2022. nov. 27. 16:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Például miért nem hiszed el amit írt:

"Megbizonyosodtam róla, nincs senkije, csak saját bevallása szerint visszahúzódó és most "feszülten érezné magát a társaságomban." Szóval ő is csak barátkozni akar, pedig azt mondja szép vagyok, és a küldőmre régebben egyértelműen nagyon pozitív megjegyzéseket tett, szóval nem azzal van a baj."

Azért, mert ne gondold, hogy minden pasi barátként tekint rád csak azért, mert a múltban volt rá példa.

Lehet tényleg az a gátlásos nyuszi pasas.

De ha mégiscsak igazad van és barátként tekint rád, akkor miért erőltetted? Magától kellene, hogy kialakuljon a tűz.

Ha nincs kémia, akkor annak kampec.

Arról nem beszélve, hogy nem mer/nem akar veled találkozni.

Hidd el, ha valakinek tetszel annak fogsz mint külsőleg mint belsőleg (ideális esetben).

N30

2022. nov. 27. 17:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem legyen több kacérság, kétértelmű megjegyzés a mondandódban. És ne légy matrica, ne akaszkodj rá a másikra, ne érezze azt, hogy neked mindenáron kellene ő.
2022. nov. 27. 17:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Sajnos nem arról van szó, hogy volt már ilyen, hanem hogy csak ilyen volt. Az elején mindig van kémia, kacérság, pajkosság, van minden. Aztán szépen lassan kihűl barátsággá.

Valójában még sosem volt olyan párkapcsolatom, amiben azzal az emberrel jöttem volna össze, akivel igazán akartam volna. Csak olyanok voltak, akiknek én tetszettem, mindent megtettek értem, majd beadtam a derekam, de soha nem tudtam őket igazán megszeretni, bármit csináltak.

Az én fejemben valaki vagy kell vagy nem, ezt az elejétől tudom, és nem tudok rajta változtatni. Azt hiszem, talán ezt érzik meg valahogy azok, akikkel tényleg tetszünk egymásnak, hogy ők nekem már az elejétől "kellenek". És ezt akarmennyire is próbálom titkolni, valahogy mindig ráéreznek.

Szarul érzem magam,úgy érzem nem működik vagy rosszul működik bennem valami, nem vagyok igazi nő.

Járok pszichológushoz, semmit se használ. És unom már ezeket a hosszú "csak barátságokat".

Egy kicsit elment már a párkereséstől a kedvem.

Nem tudom, mit tegyek.

2022. nov. 27. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

#1-es vagyok:

Talán nem kellene olyan pasikkal ismerkedni, akik iránt nem érzel semmit, mert csak azért, hogy legyen valakid kár beadni a derekad, hogy szavaiddal éljek.

Amúgy szerintem attól, hogy kimutatod, hogy kell az illető még nem kellene, hogy megunjon.

Erre igazából nincs recept, vagy osszejon vagy nem.

Esetleg próbálj ne stresszelni ilyeneken, vedd lazara, ne feltétel legyen, hogy komoly kapcsolat alakuljon ki.

Mást nem tudok tanácsolni.

2022. nov. 27. 18:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves első, köszi. :)

Azt már egy életre megtanultam, hogy nem jövök össze azzal, aki igazából nem tetszik.

Próbálom elengedni a dolgot. Csak hát ugye sajnálom, hogy ez is valahogy kihűlt.

De ez van.

2022. nov. 27. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!