Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok olyan férfivel, aki 100%-ban impotens, de van rá 25% esély, hogy egy műtét segíteni fog rajta?
Figyelt kérdés
Amint lesz rá pénze, el is végezteti külföldön. Ha nem lesz eredményes a műtét, akkor impotens marad élete végéig.2022. nov. 26. 09:33
A kérdező szavazást indított:
Igen, ennyi kockázatot vállalnék.
Nem, ennyi kockázatot nem vállalnék.
Aszexuális vagyok.
42 szavazat
1/27 anonim válasza:
Nem. Mivel nálam nincs kapcsolatra döntő módon kiható egészségügyi probléma, elvárom ugyanezt cserébe.
2/27 anonim válasza:
Nem, csinald meg a mutetet, es utana ismerkedj, amikor megvan az eredmeny. Egyreszt a 25% keves, masreszt az “amint lesz ra a penze” azt sejteti, hogy nem a jovo honapban lesz a mutet. Senki nem fog honapokat vagy tovabb varni valamire, amire talan van egy kicsike esely.
3/27 anonim válasza:
Nem,ti sem járnátok egy olyan nővel,aki nem szexel
5/27 A kérdező kommentje:
#4: Tudom, hogy nem, csak kíváncsi vagyok, hány százalék hazudik itt.
2022. nov. 26. 11:30
6/27 anonim válasza:
Gondolom az impotens alatt arra gondolsz, hogy nemzőképtelen. Nekem egy ilyen pasi főnyeremény lenne, mert nem akarok gyereket
26N
7/27 anonim válasza:
impotens (melléknév)
tehetetlen; utód nemzésére képtelen
Eredet [impotens < latin: impotens (tehetetlen, képtelen) < im- (nem; előtag) + potens (képes, erős) < szanszkrit: patih (mester, gazda)]
9/27 anonim válasza:
6
Nem áll fell neki a fütyije. Nem arról van szó hogy életképtelen a gec* es kúrhat gumi nélkül.
10/27 A kérdező kommentje:
#9: Így van.
2022. nov. 26. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!