Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok nők milyen az amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nők milyen az amikor a pasi a jó értelmében "bunkó"?

Figyelt kérdés
2022. nov. 25. 12:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%

Nem férfi, de pl. az édesanyám jó példa, lehet erre gondolsz.

Olyan személyiség, aki nem hagyja, hogy packázzanak vele. Követel (és természetesen ad) egy alap tiszteletet a másik ember iránt, és nem rejti cukormázba a mondandóját, ha valami nem tetszik neki. Ezt valaki nézheti akár "bunkó" viselkedésnek is.

Természetesen ne úgy értsd, hogy káromkodva üvöltözik - egyszerűen csak nem kertel, nem kerülgeti a forró kását, hanem egyenesen elmondja, hogy mi nem oké (és hogy mik az opciók, ha olyan a szituáció)

Amúgy ne értsetek félre - ő egy megértő, korrekt személyiség, tehát nem egy Karen. Ha valamit megszól, annak oka van.

2022. nov. 25. 12:15
 2/14 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem olyan nincs, az nem jó értelemben bunkó, hanem egy határozott, őszinte férfi.

Az más, hogy ilyen jelzővel illetik.

2022. nov. 25. 12:45
 3/14 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem sincs olyan, hogy valaki jó értelemben bunkó. Azt szeretem, ha egymással szurkalodunk és finoman szívjuk egymas veret, de tudja, hogy hol az a lélektani határ, ami a másiknak már rosszul esik.
2022. nov. 25. 12:51
 4/14 anonim ***** válasza:
5%

Ordibal a BMW ablakabol a gyalogosokra, mikozben a jardan elebemegy az allo kocsisornak a pirosnal. Ja, es persze uvolt a tuctuc, hiszen az is alaptartozek.

38F incel

2022. nov. 25. 13:13
 5/14 anonim ***** válasza:
1%

Pl amikor irányit.

Megyunk kocsival azt sem tudom hova, feleslegesnek tartja nekem infoznia, visz haverokhoz kajálni mindenhova, ezer helyre, pörgés az élet.

De mindig ugy ülök a kocsiban hogy gőzöm nincs hova visz!

Meg ugy kozben ha felhivják minden képes percrol oercre is változni plusz en is szolhatok hogy de ide oda is ugrojunk be, követhetetlen tervezhetetlen az egész életunk annyira spontán van.

2022. nov. 25. 13:16
 6/14 anonim ***** válasza:
6%
Vagy pl azt is bunkoságnak tartom hogy amikor fulkeben probalok ruhát ugy elmászkál az uzletben hogy azt sem tudom hol van. Az ember azt várná hogy az oltoző elott áll netán kivancsi hogy nez ki rajtam a ruha de nem meghagy nekem egy személyes intim teret hogy addig nem zavar
2022. nov. 25. 13:18
 7/14 anonim ***** válasza:
90%
Na megjött a 38f incel harsogni a tévképzeteit a párkapcsolatokról.
2022. nov. 25. 14:24
 8/14 anonim ***** válasza:
55%
Le ne irjátok, lepontozos kérdés.
2022. nov. 25. 14:25
 9/14 anonim ***** válasza:
75%
Nálam az, hogy valaki "jó értelemben véve »bunkó«" nem létező fogalom.
2022. nov. 25. 15:22
 10/14 anonim ***** válasza:
87%
Számomra ilyen nincs, legalábbis olyan, akit én bunkónak aposztrofálnék. De az pl. szimpatikus, ha valaki mérlegelés után kiáll a sajét igazáért, nem hagyja, hogy átverjék, hajlandó beleállni konfliktusokba, nem egy félős szobanövény... ezt pl. csk azért mondom, mert vannak a környezetembem olyanok, akik már azért is bunkónak titulálnak valakit, mert "mer" szólni az étteremben, ha nem azt hozták ki neki, amit rendelt, és visszaküldi, vagy megvédi szóban a barátnőjét / feleségét, ha valaki vegzálja.
2022. nov. 25. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!