Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért baj ha a pasi be van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ha a pasi be van oltva covid elleni vakcinával?

Figyelt kérdés
Ma néztem a facebookos társkeresőt, hogy egy nő a dohányzás mellett azt is kikötötte, hogy oltva se legyen a pasi. De miért baj ez? Mindenki rokonságában volt akit elvitt a járvány, és nekem ismerős is dolgozik intenzíven, aki mesélte, hogy minden műszakjában 2-3 beteg halt meg, és nem tudtak rajta segíteni, akkor el kell ítélni azt aki nem hazárdírózik az életével? Nem vitaindítónak szánom a kérdést, mert tudom, hogy megoszlanak a vélemények, pusztán arra lennék kíváncsi, hogy társkeresés szempontjából ez miért szempont?
2022. nov. 24. 20:58
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
1%
Hazudni kell a nőknek. Ennyi.
2022. nov. 24. 21:00
 2/34 anonim ***** válasza:
68%
Mert valaki abban hisz, hogy a vakcina róóósz, és autizmust meg rákot meg nemtommit okoz, és az ő pasija ne legyen birka.
2022. nov. 24. 21:01
 3/34 anonim ***** válasza:
74%
Egy darab hülyéből miért általánosítasz, kérdező?
2022. nov. 24. 21:05
 4/34 anonim ***** válasza:
49%

Lehet, hogy van egy dilis nő, itt meg kivetíted általánosságba, mintha ez egy valós probléma lenne.

Miért lehet annak a nőnek gond (én így folgalmaznék)?

Talán azért, mert oltásellenes, oltásfóbiás, összeesküvésmániás, és hasonszőrűvel szeretne összejönni, hogy egymással beszélgessenek, hogy milyen nanochip van az oltásban. :)

5/34 anonim ***** válasza:
38%

Engem akkor zavarna, ha elvakultan hisz a propagandában. Sokan meghaltak, de az egész egy lufi volt, egy általános cirkusz, hisztéria. Ha valaki ennél többnek tartja, azzal alapjaiban nagyon más a gondolkodásmódunk.

Nekem mindig ingerenciám van megrugdosni azokat, akik maszkban rohangásznak a vásárban, vagy egyéb nem "muszáj" közösségi terekben. Ha úgy retteg, maradjon otthon. Ha meg annyira nem retteg, akkor ne vegyen maszkot, főleg ne egy vékony anyag maszktól várjon csodát.

6/34 anonim ***** válasza:
16%
Mert az UFO-k nanorotyjai, amiket belerektak, elrontyák a getzhijét a pasinak, oszt reptílián-UFO-gyígyember lesz a baba.
2022. nov. 24. 21:07
 7/34 anonim ***** válasza:
58%

Nálam nagyobb probléma, ha mindenféle www.lehullalepel.blogspot.com cikket elhisz.

Oltottal előbb jönnék össze, mint oltatlannal, mégpedig azért, mert utóbbiak kevésbé olvasottak és megvezethetők.

Kérem a lepontozást.

2022. nov. 24. 21:14
 8/34 anonim ***** válasza:
38%

7 mert az mennyivel jobb, ha a kormánypárti propaganda az Isten nem?

Oltott és oltatlan is lehet olvasott, vagy konteo hívő.

Én oltott vagyok, mert muszáj volt beadatni a "nem kötelező oltást". Nem azért nem akartam, mert ne bíznék a gyerekek oltásaiban, vagy azt hinném, hogy nano robotok, mikro chipek meg tudom is én mi van benne. Ugyanakkor ebben a konkrét oltás an nem bíztam, ellenben az immunrendszeremben annál inkább.

Tény, hogy rengeteg betegséget előhozott, sok a járulékos utohatása. Alig van olyan ismerősöm, akinek nem hozott elő valami csodát, allergiát, gyulladasokat, vagy csapta szét az immunrendszerét. Ugyanakkor olyan ismerősöm is alig van, akit jobban ledöntött volna a vírus. Tudom, hogy sokan belehaltak, ezt se vitatom. De akkor is úgy gondolom, tudatos hisztéria keltés volt.

Szerencsére ez a korszak úgy fest lezárult, legalábbis egyenlőre.

2022. nov. 24. 21:22
 9/34 anonim ***** válasza:
17%
#8: miért, te melyik vakcinát kaptad?
2022. nov. 24. 21:24
 10/34 anonim ***** válasza:
49%
Az ilyeneket vittem volna el a kovid intenzívre 1napra, mint a 8-as.
2022. nov. 24. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!