Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinder a pénzlehúzásra megy?
Regisztráltam Tinderre, a 3. nap után 79 lájkolót jelzett.
Viszont csak akkor dob fel onnan bárkit is miután az ingyenes lájkjaim elhasználtam :D
A kikockázott képek + a név alapján nagyjából ki tudom következtetni néhány lányról, hogy lájkoltak, de egyet sem dob fel csak akkor miután már elfogytak a lájkok.
Más is tapasztal ilyet?
Tapasztaltam, de rosszul csinálod. Ne húzz mindenkit jobbra, akkor is feldobja őket. Ne aggódj, ha tetszőt is balra húzol, ha nem látok a kikockázottak között, akkor úgyse lesz vele azonnal match. Nekem akkor dobta fel a like-olókat, ha a többit balra húztam.
Amúgy örülj a 79-nek, nekem ugyanez a szám 1, és az is eltűnt 1 írás után. Régebben volt több, de sose volt 10-nél több match-em, és azok nagy része is komolytalan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!