Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Tinder a pénzlehúzásra megy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Tinder a pénzlehúzásra megy?

Figyelt kérdés

Regisztráltam Tinderre, a 3. nap után 79 lájkolót jelzett.

Viszont csak akkor dob fel onnan bárkit is miután az ingyenes lájkjaim elhasználtam :D

A kikockázott képek + a név alapján nagyjából ki tudom következtetni néhány lányról, hogy lájkoltak, de egyet sem dob fel csak akkor miután már elfogytak a lájkok.

Más is tapasztal ilyet?

2022. nov. 25. 09:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az összes ilyen oldal erre megy ki persze. Valamiből fenn kell tartaniuk magukat.
2022. nov. 25. 10:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztaltam, de rosszul csinálod. Ne húzz mindenkit jobbra, akkor is feldobja őket. Ne aggódj, ha tetszőt is balra húzol, ha nem látok a kikockázottak között, akkor úgyse lesz vele azonnal match. Nekem akkor dobta fel a like-olókat, ha a többit balra húztam.

Amúgy örülj a 79-nek, nekem ugyanez a szám 1, és az is eltűnt 1 írás után. Régebben volt több, de sose volt 10-nél több match-em, és azok nagy része is komolytalan volt.

2022. nov. 25. 10:18
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Interneten nem csajozunk. Interneten nem pasizunk. Csak személyesen, akárhogy is fáj.
2022. nov. 25. 10:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem húzok mindenkit jobbra, szerintem fele fele kb az arány, csak tényleg idegesítő, hogy amint elfogytak az ingyenes lájkok egyből megjelenik egy olyan akiről tudom, hogy lájkolt, amikor előtte véletlen sem dobta fel.
2022. nov. 25. 10:24
 5/9 anonim ***** válasza:
#3 2022 van, lehet neked nem szimpatikus, vagy nem jött össze, de sok más embernek igen, de kinek mik a preferenciái :)
2022. nov. 25. 12:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Én csak akkor használom mikor a nagy dolgomat végzem...
2022. nov. 25. 17:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Takony genny alkalmazás,kuka
2022. nov. 25. 20:54
 8/9 anonim ***** válasza:
89%
3 nap alatt 79 like? Te valami igazi alfahím lehetsz. Biztosan átlag feletti.
2022. nov. 26. 10:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Mikor spanom mclarenjében pózoltam én is kaptam 100asávak a like-okat… de baszhattam mert nem az enyém a mclaren :D
2022. nov. 28. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!