Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan is működik a Tinder?
Fél dob ugye nekem embereket
Ha én jobbra húzok valakit és nincs match akkor az azt jelenti hogy majd ezután fel dob engem neki vagy azt is jelentheti hogy ő már előtte balra húzott?
nála fogja feldobni.
Ha valaki balra huzott téged, akkor valamilyen kedvelt menüpontban találod.
Nem tinderezek már, régen volt már.
A Tinder egy Chadrendelő alkalmazás nőknek. Olyan mint a Wolt. A nők kiválasztják a Chadet, aztán az házhoz jön.
Ez nem jelentene magas bevételt, ezért felengednek az appra nem Chad férfiakat is, akiket aztán lehúznak mindenféle kamu ajánlatokkal miközben meg se mutatják a profiljukat a nőknek(ELO score ugye).
2-est lepontoztátok, de nagyjából tényleg ilyen a TInder és a hasonló "társ"keresők.
Felregisztrálsz, friss emberként még előre fog sorolni, hogy kiderüljön az "értéked". Szóval sok csajnál fogsz megjelenni, aztán ha sok like/match jön be akkor végig viszonylag elől is maradsz a listában, ha nem, akkor pedig egyre hátrébb sorol a rendszer.
Minél sikertelenebb vagy annál hátrébb kerülsz, a végén pedig szinte láthatatlan leszel. Ilyenkor jön elő, hogy előhoz ajánlatokat, hogy erre meg arra fizess elő és nőnek majd az esélyeid.
A valóban jó pasik (a felső 5%) az ingyenes Tinderrel is simán sikeres lesz, az átlagos vagy átlag alattiaknak pedig úgyis mindegy.
Ja és friss regisztrációval egyébként "gépi" (tehát nem valós személy) profilok fognak like-olni elég sokszor, hogy ne menjen el a kedved az egésztől.
Ez egy nagyon jól kitalált rendszer a lényege az átlag emberek (tehát a többség) lehúzása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!