Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nagyon zavar titeket, ha egy pasi kopaszodik?
Figyelt kérdés
Nem vagyok teljesen kopasz, de elől már eléggé látszik. Általában nagyon rövidve vágva hordom a hajam emiatt. Kíváncsi vagyok, hogy titeket lányokat ez nagyon zavar, vagy csak mi pasik gondoljuk azt, hogy ez nem szép.2022. nov. 21. 21:46
12/12 anonim válasza:
Szegény férjem a húszas évei elején elkezdett kopaszodni, még csak 33 éves, de elől már alig van haja.
Nem tudom kitől örökölhette, mert anyukája, apukája közel a 70-hez is dúshajú.
Őt baromira zavarja, gondolkodik hajbeültetésen, engem nem zavar, ha kopasz lesz, hát az lesz, attól még ő marad :)
Én meg 21 éves koromban kezdtem el őszülni. Csak annyi, hogy én otthon is tudom orvosolni a problémám, egy hajfestéssel, ő meg nem
Ismertem őt a dúshajas korszakában is, de mire az élet úgy rendezte, hogy összejöttünk addigra már látványosan kopaszodott, de akkor sem érdekelt/zavart és most sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!