Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutyás nő valószínűleg aszexuális? Mennyi esély van rá, hogy az?
Figyelt kérdés
Találtam egy nőt, aki több mint 10 évvel fiatalabb mint én és kutyás képeket pakol mindenhová. Arra gondolok, hogy aszexuális lehet, ami nekem éppen jó lenne, mert én meg 100%-ban impotens vagyok.2022. nov. 21. 21:23
11/22 anonim válasza:
Jesszus.
Ez olyan logika, minthogy a szőke hajúak biztosan szódával isszák a whisky-t. Mégis mi köze lenne a kutyatartásnak a szexualitáshoz? :))
12/22 anonim válasza:
Sőt ha a profilképén dominál a zöld, lehet, hogy még a természetet is szereti. Ez veszélyes!
13/22 anonim válasza:
Most, hogy ezt a kérdést feltetted, nekem is van egy ilyen ismerősöm. 0 férfi a közelében(nő se), kutyás képek, elég csinos. Mindig, mindenhol egyedül van. Nincs családja, egyedül él. Elég szép nő. Erre nem is gondoltam, de így már eltudom képzelni. Van is kutyája.
14/22 anonim válasza:
Ennél nagyobb hülyeséget még sose hallottam! Mi köze lenne a kutyának a szexualitáshoz?! Elárulom, hogy egyedülálló nők sem azért vannak egyedül, mert aszexuálisok, maximum nem találnak megfelelő párt. Kérdező, ne reménykedj.
16/22 anonim válasza:
#15-ös - nyilván, mindeki zoofil, aki szereti az állatokat és háziállatot tart! Az egész emberiség csak azért tartott mindig is állatokat, mert titkon szexelni akart velük. Te is egy okos ember lehetsz.
17/22 anonim válasza:
Nem, de ma már sokan csak azért tartanak, más haszna nincs. Vagy mert pszichopaták és legalább találtak egy nélkülük életképtelen, beszélni nem tudó lényt, aki egy kis kajáért elviseli őket. Sokan csak divatból persze, de ez a nő szerintem zoofil.
18/22 anonim válasza:
#17-es és te, aki azt se tudod, hogy ez a nő kicsoda, micsoda, miből szűröd le, hogy zoofil?? Ilyen baromságot még életemben nem hallottam. Az emberek mindig is tartottak háziállatot, kutyát, macskát, nem csak azért, mert hasznuk volt, hanem mert aranyosak és szerették a társaságukat. A pszichopatákról meg hol hallottad, hogy kutyát tartanak? Össze-vissza írogattok mindenféle baromságot.
19/22 anonim válasza:
Na, mert neked aztán biztos sok eszed lehet. Kutyát vadászathoz, pásztorkodáshoz, meg őrző-védőként használták. A macskát rágcsálóirtásra. Rengeteg ‘állatimádó’ pszichopata, ez tény. Ez a nő a leírtak alapján szerintem zoofil. Mi van ha nem ismerem? Te sem ismered.
20/22 anonim válasza:
"Rengeteg ‘állatimádó’ pszichopata, ez tény. " - ezt honnan veszed? Légyszi, linkelj be valami erről szóló tanulmányt, mert én erről sose hallottam még. Mi alapján zoofil? Hogy szereti a kutyákat? Továbbra is teljes képtelenségeket írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!