Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek egy nőnek sem? Többi lent
Oké, innen látszik mennyire értetek a nőkhöz.. és ilyenek adnak tanácsot másoknak.. :"(
Tudod hol van a G pont egyébként és hogy lehet hüvelyi orgazmust okozni?:)
Milyen nagyra?
De továbbra sem válaszoltál: te olyanokkal szexelsz akik nem vonzanak? Mert ez valóban nem garancia a jó szexre, tehát nem csak ez számít, de ha valaki nem vonz szexuálisan akkor eleve szex sincs vele. Előfeltétel. Vagy te bárkivel belecsapsz, max. becsukod inkább a szemed és másra gondolsz?
24. Engem nem vonzanak a Chadek, kezdjük ott :D
Aki ennyire a külsőségeket nézi, az meg is érdemli.
Nem csak külső alapján (de ott is inkább szemeket nézek, mosolyt, kisugárzást) döntök, jobban számít a belső. :)
figyelj haver, én is tök átlag srácnak gondoltam magam sokáig, a nők a szemedbe nem igazán fogják megmondani, hogy csúnya vagy. persze, a normális lányok, inkább elsikálják valahogy.
persze én is csodálkoztam, hogy miért nem sikerül egy lánynál sem elérni semmiféle eredményt, pedig jól öltözködök, bóvli cuccot sosem vettem fel, edzettem is akkoriban, ápolt vagyok, értelmes, olvasok igazi papír könyveket:) stb.
aztán egyszer akaratom ellenére kihallgattam pár csajt, ahogy rólam beszélnek, azt mondták, hogy ronda vagyok, mint a bűn, meg hogy bottal sem piszkálnának meg, ilyesmiket. akkor már megértettem, hogy miért nem sikerül barátnőt szerezni. ha más szájából hallod az igazságot, az másképp jön ám le. azóta feladtam, nem ismerkedek, nem akarok senkit magammal terhelni, hogy hogyan rázzon le finoman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!