Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy az európai nők csak a fehér férfiakkal szemben hangoztatják hogy feminizmus,elnyomás,mikor jönnek a tehetős arab üzletemberek szórakozni Bp-re,elfejetik ezt mondani nekik?
"48 nem kellenek érvek, én leteszteltem tinderen, és ez az eredmény"
Aztarohadt.... XD Én vagyok a 48-as, de nem tudok rá mást mondani, 52-esnek igaza van. Életemben nem voltam még a Tinderen. Van olyan, hogy világ, és néha szétnézek benne.
55-ös:
És? Ettől nem lett igazad, csak bebizonyítottad, hogy mások is hülyék. Ha 2-es lesz a gyerekem fizikából, de a többi is az, akkor nem baj. Ilyen a logikád. Kijelentettél valamit, aztán csókolom.
"52 inkább, mint hogy egy pasik által finanszírozott instagram kirakatéletem legyen mint a mai nőknek"
De basszus, nektek semmi nincs az életben? Komolyan, bekötötték a netet, és onnantól ennyi? Nők = Instagram? Az Insta Magyarországon egy kevésbé népszerű platform. Igen, tudom, hogy tele vagyunk Insta-ribikkel, de az az igazság, hogy sok más ország viszonylatában kevésbé népszerű. Vannak Insta-ribik, de aki ennyit tud a nőkről, az nem csoda, hogy szidja őket. Én otthon ülős típusnak tartom magam, de ez megdöbbentő, hogy itt egyeseknek arra korlátozódik az élete, hogy az Instán nézi a npket, a Tinderen megpróbál összejönni velük, a Gyakorin meg panaszkodik a többi pasival. Meg gondolom, van még pár platform. Megdöbbentő, komolyan.
59 aki nem gazdag az mi mást csináljon szerinted?
Nyilván ha az lennék akkor menő bárokban ismerkednék
"59 aki nem gazdag az mi mást csináljon szerinted?
Nyilván ha az lennék akkor menő bárokban ismerkednék"
Basszus, nem gondoltam, hogy ezt lehet fokozni. Bárokban... gazdag...
"
48 nem kellenek érvek, én leteszteltem tinderen, és ez az eredmény"
Ja, persze. Akkor az úgyis van :D Setétek vagytok.
63 igen, miért mit kéne szerinted?
Én nem mehetek délelőtt vegasba, délután mykonosra vacsorázni, este meg ibizára bulizni ahogy ezt a nők szeretik és csinálják a pénzes pasikkal
Én miután letoltam a melót maximum a sarki talponállóba mehetek be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!