Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy az európai nők csak a fehér férfiakkal szemben hangoztatják hogy feminizmus,elnyomás,mikor jönnek a tehetős arab üzletemberek szórakozni Bp-re,elfejetik ezt mondani nekik?
"Hiába törlik a kommentem, akkor is tény marad hogy ha egy pasi színesbőrű, bármelyik itteni nőt megkapja"
Inkább az a tény, hogy te nem kellesz egyetlen itteni nőnek sem.
"Hiába törlik a kommentem, akkor is tény marad hogy ha egy pasi színesbőrű, bármelyik itteni nőt megkapja"
Szeretem az ilyen embereket, van egy tény, amit kijelentett, és akkor az úgy van. Érvek ide-oda. Jó lehet, ha minden ilyen egyszerű. Csak válaszolókra mi szükség van hozzá, azt kéne még tudnom.
48.
De téged is inkább csak az ellentétes véleményeknél zavar ez, ha épp veled ért egyet valaki ilyen módon - az nem gond. Nincs ezzel baj, az emberi természet alapja ez is. Kicsit olyan ez, mint minden régen "tiltott" dolog, ami egészen addig volt az, amíg a nép legalább fele nem állt át az addig üldözött dolog oldalára. Onnantól - ugyanaz a dolog - már rendben van, általános jelenség. Érdekes egy téma ez.
"én leteszteltem tinderen, és ez az eredmény"
Milyen érzés ennyire élettelennek lenni?
"De téged is inkább csak az ellentétes véleményeknél zavar ez, ha épp veled ért egyet valaki ilyen módon - az nem gond. "
Miről beszélsz, nem is olvastam vissza a 6 oldalnyi hülyeséget.
"Kicsit olyan ez, mint minden régen "tiltott" dolog, ami egészen addig volt az, amíg a nép legalább fele nem állt át az addig üldözött dolog oldalára. Onnantól - ugyanaz a dolog - már rendben van, általános jelenség."
Ez a példa nem illik ide.
"Érdekes egy téma ez."
Valóban érdekes téma. Oscar Wilde kiváló drámákat írt a jelenségről, mondjuk egy fokkal fenköltebben.
Persze nekem mindegy, én egy arabot se ismerek, meg egy nőt se, akinek arab a párja.
53.
Általánosságában értem, nem erre az egyetlen szituációra. És bár személyeskedésnek hatott, de ez is inkább általános igazság, elég gyakran tapasztaltam már ezt a viselkedést és az egyik válaszolóval ellentétben nem az online térben. Ahogyan az "igazság" is gyakran ahhoz igazodik, amit a többség mond. Hidd el, ha az emberek 80%-a állítaná, hogy "2+2=5", akkor onnantól az lenne "igazságként" kezelve, akkor is, ha amúgy nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!