Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről szól az incelség?
18. és 20. Akkor se kellenétek egy lánynak ha kihalnának a chadek.
Mert tárgykénként tekintettek élő emberi lényekre.
A nő nem olyan mint a boltban az áru, hogy csak leveszed és megveszed.
21 persze csak a chadek verhetik meg kezelhetik tárgyként a nőket
24f/incel
A nőknek vannak alap elvárásaik külső és egzisztencia szinten. Amelyik férfi pl
- kövér
- hétköznapi melós 300 ezerért
- szakmunkás vagy érettségizett csak
Hátrányból indulnak a jobb képességű férfiak mellett. És ha eltelik pár év sikertelenül akkor szépen incelek lesznek.
"úgy beszéltek a nőkről mint valami haszonállatok. “Tart” “jut”."
A parkapcsolati piac egy nulla osszegu egyenlet. A nokbol sincs vegtelen sok, vagyis amennyivel a Chad-eknek tobb van, nekunk annal kevesebb....
38F incel
27
Igazad is van meg nincs is.
Tény, hogy párkapcsolati szempontból hátrányból indul az az ember aki
-rossz megjelenésű
-rossz anyagi helyzetben van / nem tud bánni a pénzzel
Embert írtam. Ugyanis nem csak a nők ítélik meg ez alapján a férfiakat, de a férfiak is a nőket. Én legalábbis biztos nem lennék együtt olyannal aki nem tetszik nekem vagy elherdálja a munkával megkeresett pénzt.
De őszintén ki akarna olyannal együtt lenni, aki nem tetszik neki?:D
Ugyanakkor!
Az, ha valaki nem előnyös megjelnésű - pl kövér - nem feltétlen kizáró ok. Pl sógorom is 120 kg, állami helyen robotol 250ért, mégis nővérem úgy ment hozzá, mint a pinty:D Mert jó a humora és megadja nővéremnek a biztonságérzetet. Mondjuk a pénzzel elég szarul bánik a sógorkoma... Szóval ha a te listád alapján néznénk, esélye se lenne. Aztán mégis van. hmhm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!