Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknek milyen érzés hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek milyen érzés hogy akármelyk pasit megkaphatják az életben csak válogatni kell?

Figyelt kérdés
2022. nov. 18. 08:36
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
91%
Nem kapunk meg mindenkit mi sem. Nem mindenki 10/10es nő. És ne haragudj a pasik sokkal válogatósabbak mint a nők szerintem. Még egy nőnek nem feltétlen fontos hogy a pasi sportos Adonisz legyen, mert mellette intelligens és van humora. Addig a férfiak általában mindent akarnak egyszerre, hogy egy nő legyen csinos, sportoljon, intelligens legyen, házias, stb. Szóval én inkább lennék pasi helyében.
2022. nov. 18. 09:05
 12/39 anonim ***** válasza:
94%
A vicc h a nok tobbsege monogam, baromira nem ulnek ra minden farokra meg ha megtehetnek sem.
2022. nov. 18. 09:15
 13/39 anonim ***** válasza:
2%
80-20, jónapot. Azt a chad-et meg is kell fogni ám.
2022. nov. 18. 09:23
 14/39 anonim ***** válasza:
93%

Sajnos a "nők" sem kaphatják meg akármelyik pasit.

Jó is lenne ha így lenne. :)

Egyszer az életben akartam valakit nagyon "megkapni", de csak egy kis ízelítő jött össze. Komoly kapcsolat, házasság az nem (nem rajtam múlott). Alapból nem is kell "akármelyik" pasi....

2022. nov. 18. 09:27
 15/39 anonim ***** válasza:
90%
Szuper erzes! 😋
2022. nov. 18. 09:29
 16/39 anonim ***** válasza:
95%
Nekem volt egy extrém szép barátnőm. Hát minden volt, csak szerencsés nem. Egészen fiatal lány korában járt 1-2 évig egy jóképű svéd sráccal (távkapcsolat volt), aztán a fiú szakított vele és a barátnőm nagyon sokáig egyedül volt. Egyszerűen nem mertek férfiak kezdeményezni nála. Nem hónapokat, hanem éveket volt egyedül. Aztán már sajnos nem tartottuk a kapcsolatot, nem tudom, hogyan alakult a továbbiakban az élete. Ja, és olyan is előfordult, hogy arra használták, hogy egyetlen alkalommal megdugják minden létező pózban, aztán soha többé nem keresték.
2022. nov. 18. 09:34
 17/39 anonim ***** válasza:
59%
Megtehetjük
2022. nov. 18. 09:34
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a baromságot meg honnan szedted?
2022. nov. 18. 09:36
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

7

Gratulálok! Sikerült egy több, mint két éves kérdést találnod, ti meg naponta többször hányjátok ezt ide.

2022. nov. 18. 09:39
 20/39 anonim ***** válasza:
87%
Olyan mint fizetésnap után beszabadulni egy cukiba és ott van a sok süti, szépek és fincsik és mind az enyém lehet ha akarom. 😊
2022. nov. 18. 09:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!