Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 4 nap alatt 3 nő ghost-ingolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 nap alatt 3 nő ghost-ingolt gyakorin, pedig ők írtak ki ismerkedőst kérdést, amire szabadon lehetett írni. Mit akarunk akkor?

Figyelt kérdés

Egyik sem jelezte képcsere után, hogy bocsi, ronda vagy, ne folytassuk, szó szerint levélváltás közben nem válaszoltak többet.

Nem zavar, ha nemet mondanak rám, várom a január 1-jét, hogy összefoglalhassam, hány nő mondott nemet nekem ebben az évben, bár lassan már számon se lehet tartani, mindenesetre most +3.

Szóval nem zavar, de ezt lehetne közölni is. Volt, aki megtette még 2 hónapja, és le tudtam zárni, de ez a magyarázat nélküli eltűnés kiakasztó, főleg, hogy őket zavarta, hogy nincs senkijük.

Mindhárom szimpi volt és rajtam nem múlt semmi...

Nem vagyok incel, hiszen mindent megteszek, hogy kapcsolatba kerüljek. De úgy tűnik, ez is kevés.

2022. nov. 17. 21:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Ha önbizalomhiányom lenne, nem is ismerkednék vagy legalábbis nem keresnék fel annyi nőt. Még munkahelyen is szólítottam le nőt, hogy randizzunk, csak pont volt barátja (ugye nem tudtam, ezért kérdeztem rá, ha valakiről tudom, hogy házas, nyilvá nem is közelítek, hiába tetszik). Még utcán is szólítottam le nőket, pedig mintha ahhoz tényleg bátorság kellene.

Lehet, hogy én is fogok majd egy ghosting-olóra "korrekt, teljesen higgadt és oké" kérdést írni, de hát felesleges lesz, hiszen előtte a beszélgetésünk is korrekt volt, és nem adtunk egymásnak okot arra, hogy ne válaszoljon többet.

2022. nov. 17. 22:37
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet egyedül maradok a véleményemmel, de nem értem, egy nyílt és egyenes elutasítás miért jobb, mint a csendben felszívódás. Amikor engem ghostingoltak, sosem csináltam belőle lelkiismereti kérdést, vagy nagy kiborulást, ha nem ír, az azt jelenti, hogy nem érdeklem. Teljesen mindegy, hogy nem tetszett a kép, amit küldtem, nem tetszett a vélemény, amit írtam, talált valaki jobbat nálam... ha én önmagam voltam, és ez nem volt neki elég jó, akkor tök mindegy, miért nem. Akit érdeklem, az úgy is ír, akit nem érdeklek, az meg nem, nem kell ezt külön az arcomba vágni, megindokolni, vagy bármi hasonló, mert én akkor is ugyanaz az ember maradok, aki eddig is voltam. Ha ez bármi miatt kevés, akkor nem vagyunk egymáshoz valók.
2022. nov. 17. 23:08
 13/19 A kérdező kommentje:
10: mondjuk ne kezdj elvált anyukával. Mit gondolsz, miért dobhatta a párját is? Biztos nyomós indoka volt...
2022. nov. 17. 23:11
 14/19 A kérdező kommentje:

12-es: olyan is volt, hogy ghosting, majd eltelt egy hónap, és gondoltam ráírok, hogy mizu? És akkor kezdtük újra. Megkérdeztem tőle, hogy figyu, ha nem írok, hagytad volna a francba az egészet? És azt mondta, hogy igen. Tehát volt, hogy bejött az emlékeztető "hova tűntél", persze korrekten megfogalmazva...

Amúgy azért zavar a ghosting, mert akkor el se kezdje.

2022. nov. 17. 23:12
 15/19 anonim ***** válasza:
#14, az utolsó mondatodat egyáltalán nem értem. Nyilván ismerkedni szeretne, találni valakit, aki valamiért több számára, mint mások. Honnan tudja, hogy te az vagy-e, vagy nem te vagy az, ha bele sem kezd? Ez közben derül ki. (Emiatt nem hiszem, hogy emiatt zavar, de tényleg továbbra sem értem, hogy miért zavar? Megkérdeztem a páromat, aki fiú - tudom, nektek nehezebb a társkeresés -, de ő is csak vállat vont, hogy aki eltűnik, az annyit is ér.)
2022. nov. 17. 23:20
 16/19 A kérdező kommentje:
Oké, akkor kezdjen bele és tűnjön el, de pl. tök jó lenne, ha mindenki a saját kérdésére írna egy utolsó választ, mint egy állásinterjún, hogy köszönöm a válaszokat, privátokat, meglett a győztes, a többieknek pedig sok sikert. De se ez nincs, se semmi.
2022. nov. 17. 23:36
 17/19 anonim ***** válasza:
45%

Nagyon normálisan és jól kezeled. Én szép és értelmes létemre éveken át tapasztaltam a nyomiságokat. Aztán rájöttem, itt semennyire se kell foglalkozni a nőkkel úgymond hogy érzelmileg nem invesztálok bele semmit. Elvagyok, jól vagyok, aztán ha valakivel alakul, 1 év múlva elkezdek táplálni belé érzelmeket, finom óvatossággal. Mellette meg dolgozom ezerrel, én vagyok az első és legfontosabb.

Így jól érzem magam, és mágnes vagyok.

"Ne légy már ennyire érzékeny! Férfi vagy, légy hát az, tartással, gerinccel! "

Na ennek sincs fingja sem a férfi érzelmekről. A nőknek TILOS lenne tanácsot adniuk a férfiaknak. Előbb ismerjék ki a saját agyukat.

2022. nov. 17. 23:46
 18/19 anonim ***** válasza:
17, neked sem kötelező nőkkel kezdeni, mert messziről érezni, hogy nem vagy rendben a férfi szerepekkel sem. Erre itt a példa, hogy egy nyersebb megfogalmazás esetén is harcba állsz, agresszívan reagálsz. Nem, nem kell mindenkinek párkapcsolat, aki egy nőben nem képes meglátni a gyönyört, a gyengédséget, a gondoskodást, az valóban inkább dolgozzon magán először. Tele gyűlölettel, indulattal, sérelmekkel nem lehet boldog párkapcsolatot kialakítani.
2022. nov. 18. 08:16
 19/19 A kérdező kommentje:

JA, és akkor még egy sztori, ez tényleg ezer éves.

17 évesen megismerkedtem egy 15 éves lánnyal egy fesztiválon, szerintem mindketten szüzek voltunk, én biztosan. Nem volt köztünk semmi, és akkor még az iwiw-korszakban elég volt annyi, hogy tudtam a keresztnevét, és megtaláltam már másnap. Folytattuk az ismerkedést, és mivel nem egy városban laktunk, több mint egy évig majdnem napi, de főleg heti 2-4x emailezgettünk. Szó szerint tartottuk a kapcsolatot, mert mentem a városába tanulni 1 évvel később, ezért tudtam, hogy várni fog. Végre beköltöztem a városába, és már aznap találkoztunk. A végén csók, kétszer is, első csókra és búcsúzkodáskor, azt hittem, végre van barátnőm! A számát is megadta. Majd azonnal eltűnt. Hívtam, nem vette fel. Végül nagy nehezen felvette, de akkor már részeg voltam és nem emlékszem, mit mondott, mindenesetre sose derült ki, miért koptatott le.

Maradt is szingli sokáig, később az egyetemen már megismerkedett valakivel és úgy néz ki össze is házasodtak, 1 max. 2 pasija lehetett összesen.

Mondom, kerek 1 év folyamatos emailezés, majd első, szerintem jól sikerült randi után ghosting. Biztosan az volt a baja, hogy nem úgy emlékezett már rám a fesztivál után egy évvel, csak hát ezt mondhatta volna akkor is vagy mikor megcsókoltam, el is fordíthatta volna az arcát. Én hülye meg a búcsúcsók után úgy mentem hazafelé, mint akinek ötöse volt a lottón.

2022. nov. 18. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!