Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyarországon miért nincsenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon miért nincsenek ilyen nők?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=3wJkxx9yvaI

Olyanra gondolok, mint aki a videóban van: elfogadja magát, a testét és büszkén vállalja teltségét. Eddig egy ilyennel sem találkoztam itthon, mintha ennek csak külföldön lenne meg a kultúrája.. Ez azért szomorú nekem, mert pont ilyen alkatú nők az ideáljaim, mint a videóban szerepelő, viszont ennél jóval vékonyabbak közül is eddig csak olyannal találkoztam, aki egy idegroncs az alakja miatt.

2022. nov. 17. 17:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Brutál ez a kb. 70%-os testzsír...

Ne is nagyon promózza, hihetetlenül káros, egészségtelen, önromboló ez a nő.

Mondom ezt úgy, hogy biszex nő vagyok, és amúgy nagyon szép arca lenne, de lassan az ajtón se fér már be.

2022. nov. 18. 11:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Nagy számok törvénye. Ha megnézed, hogy hány ilyen akár influencer van Amerikában, azért az ottani népesség arányához képest rohadt kevés. Nyilván akkor hatványozottan kevesebb lesz nálunk, főleg hogy a magyar társadalom még kevésbé elfogadó ilyen téren, mint az amerikai, legalábbis arányaiban egy ilyen nő több szidást kapna itthon, már ha feltenné magát a netre. Mert vannak nagyobb darab nők, akiket ismerek, akik látszólag teljesen elégedettek magukkal, csak épp nem hirdetik a neten.

Illetve azt baromi fontos itt tisztázni, hogy attól függetlenül, hogy valaki lehet viszonylag egészséges túlsúllyal, ez nem mindenkire igaz. Én pl. voltam egy időben 156 centihez 105 kiló, eléggé megszenvedtem vele egészségügyileg (nagyon könnyen kifáradtam, nagyon könnyen megbetegedtem, 1 lépcsőspr után szédültem kb.)... voltam több orvosnál, végül kiderült, hogy részint nőgyógyászati probléma, de orvos mondta, hogy le kell adnom ebből a túlsúlyból, ha nem akarom a föld alatt végezni 10 éven belül. Pedig amúgy engem a kövérség nem undorít, nem tartom rondának, de az egészségem fontosabb volt. Ugyanez a téma, volt olyan kollégám, aki 30as évei közepén szívbajok miatt meghalt, volt vagy 130 kiló minimum... nem véletlenül. Szóval ezzel azért csínján.

2022. nov. 18. 12:54
 13/13 anonim ***** válasza:

10-es , ennyi baromságot hogy lehet írni ?

Három betű BMI , nézz utána

Semmi köze a trendhez.

2022. nov. 18. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!