Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyanra gondolok, mint aki a videóban van: elfogadja magát, a testét és büszkén vállalja teltségét. Eddig egy ilyennel sem találkoztam itthon, mintha ennek csak külföldön lenne meg a kultúrája.. Ez azért szomorú nekem, mert pont ilyen alkatú nők az ideáljaim, mint a videóban szerepelő, viszont ennél jóval vékonyabbak közül is eddig csak olyannal találkoztam, aki egy idegroncs az alakja miatt.
Hát akkor húzzál el küldföldre, kérdező, oda, ahol ennek "kultúrája" van. Lehetőleg minél gyorsabban.
2022. nov. 17. 17:16
2/13 anonim válasza:
Mert amcsiban ez a meret meg teltkarcsu, jo hogy van onbizalma.
2022. nov. 17. 17:21
3/13 anonim válasza:
Hogyne volna. A lakosság többsége túlsúlyos.
2022. nov. 17. 17:44
4/13 anonim válasza:
A világon kb. kétmilliárd férfinak van hozzáférése az internethez. a legrondább nőnek is összejön minimum párezer követő. Plusz az USÁ-ban ott vannak a négerek, akik körében zsírosabb az ideál (írd be mondjuk a "plus size rate boyfriend" kulcsszavakat, nemigen fogsz fehér faszikat látni)
De amúgy az USÁ-ban pont hogy nincs kultúrája a test elfogadásának. a legfelszínesebb ország a fejlett világban. Pont azért nyomatják magukat ekkora vehemenciával az amerikai kövérek, mert egyrészt nem érzik magukat elfogadva, másrészt mert az országukban ilyen nagy értéke van a külső elismerésnek, nagyon sokan erre vágynak.
2022. nov. 17. 17:50
5/13 anonim válasza:
Mert egy lelkileg egészséges ember nem érzi jól magát egy szétfolyt testben. És tudja hogy nem azért kellene változtatnia ezen hogy pasit kapjon, hanem hogy ne haljon meg 40 évesen
2022. nov. 17. 18:49
6/13 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt, kövérnek lenni nem jó, nem egészséges, és nem is kellemes. Azon lehet vitatkozni, hogy esztétikus-e, van aki szerint igen, szerintem nem.
2022. nov. 17. 20:10
7/13 anonim válasza:
Elhízottsàg = diabétesz , ízületeket terheli , narancsbőr, hurkàk, és negatív hatások a termékenysègre
Jól teszik , hogy ezt nem reklámozzák
2022. nov. 17. 21:01
8/13 anonim válasza:
Én itthon szinte csak kövér nőknek kellettem, és pont ez volt a bajom, hogy nagyon is vállalták magukat és eszük ágában se volt lefogyni. De ne úgy képzeld, hogy 55 kilósok voltak és kövérnek tartották magukat, hogy 50 akarnak lenni... hanem 120 kg felett.
2022. nov. 17. 21:25
9/13 anonim válasza:
Hanyiger ez a no. Eletkeptelen az ilyen diszno. Meg kocogni se tud nemhogy futni.
2022. nov. 17. 21:42
10/13 anonim válasza:
Magyaroszágon a testsúly határozza meg az emberek értékét. Legalábbis férfi részről már át estek az emberek a ló túlsó oldalára. Még a 80-90-2000 (evek elején) egy 80-90 kg-os férfi átlagnak számított. Addig ma már a 70 kg az átlag (valószínűleg a rengeteg 60 kilós tini srác térnyerése miatt) szóval ha Géza a 80 as években volt 30 éves 90 kilóval akkor simán talált csinos női partnert. De ha ma Józsi 30 évesen csak 85 kg (nem izmosan mert a izom nehéz) hanem ugyan olyan átlag testalkattal mint anno Géza… úgy Józsi már egy kövér disznó címet viseli a nőktől jelenleg és nem hogy csinos 50 kilós nőt nem kap hanem egyszerűen örök magány lesz a jussa.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!