Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes orrplasztikát bevállal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes orrplasztikát bevállalnom, hogy még szebb lehessek, és így meg tudjak házasodni?

Figyelt kérdés

Betöltöm a 31. életévemet, és még soha a közelében sem voltam egy komoly párkapcsolatnak.

Elég sok önbizalmam van, szerintem nagyon jól nézek ki, kivéve az orromat, ami nem pisze. Széles és nagyobb. Nem hatalmas, de nem is kicsi.

Arra gondoltam megoperáltatom, így még több önbizalmam lesz, úgy már tökéletesen fogok kinézni, ezért sokkal jobban fogok tudni ismerkedni, és végre lesz egy komoly kapcsolatom házasság céljából.

Mit gondoltok?

2022. nov. 17. 09:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Legyen mucsocsod is
2022. nov. 17. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!