Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez az egyenlőtlenség?
Ha egy nő van együtt egy nála csúnyább férfival akkor sajnálni kell őt, emberileg de rossz neki, miért éri be ennyivel és így tovább?
Ha egy férfi van együtt egy nála csúnyább nővel, akkor örüljön neki is, ha bármi baja van akkor nem becsüli meg, még őt sem érdemli meg, ha így áll hozzá?
Mi ez a kettős mérce?
Szerintem a legtöbbször arra értik hogy szép a széppel, csúnya a csúnyával!
De van olyan is amit írtál!
( azért a szép nő csúnyább férfi felállásnál valószínűleg le is akarják csapni a kezéről és ezért ellenségesebbek a kívülálló férfiak!)
Kéne szedni a pszichózis gyógyszert, nem?
Egyrészt ez csak a fejedben van így, máshol nemigen, másrészt meg mániákus viselkedés hogy már egy ideje folyton kérdéseket is, és válaszokat is írsz erről a csúnya nő + jó pasi kombinációról.
Bár az egyik kérdésedben azt írtad hogy a szép nők még össze sem jönnek a csúnya férfiakkal, ezek után meg ez a kérdésed elég értelmetlen.
Ténylg szedjed a gyógyszert hogy kitisztítsa egy kicsit az agyad.
3-as!
Azért legyünk igazságosak. Mert bár abban igazad van, hogy ez a szomorú valóság, de azért tegyük hozzá azt is, hogy ez csak a férfiak hibája.
Ahogy elnézem például itt az oldalon is a férfitársaimat, hogy mit művelnek, sokszor nem tudom, hogy sírni kéne rajtuk, vagy röhögni.
Némelyik szerintem a vemhes kocát is elkapná hátulról annyira mindegy neki.
Hát kérdező, nem tudom, én ezt tőled hallom először.
Eleve, mi a fsz köze van bárkinek hozzá?:D
Abban egyetértek 4essel, hogy a férfiak manapság még a látszatra sem adnak, hogy válogatnának, eléggé az jön le mindenhonnan, hogy nekik tökmindegy, csak legyen valaki. Hát elárulom, ez a nőknek elég undorkeltő hozzáállás.
Én még életemben nem találkoztam ezzel a jelenséggel.
Sőt, inkább azt látom, hogy a csúnya nő - szép férfi felállásban olyanok hangzanak el, hogy "a személyiségét szereti", "nem felszínes" stb. Ami persze nagy való színűséggel igaz, de fordított esetben meg egyetlen szó a magyarázat: pénz.
Pont, hogy a nők kárára van kettősmerce! Ha te nem állsz le tulsulyos nővel, az rendben van, az nem felszines! Ha én parvalasztasnal megnezem egy férfi egzisztenciájat, azonnal felszines aranyáso k*rva vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!