Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék nyitni a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék nyitni a nők felé újra?

Figyelt kérdés

Két óriási problémám van: az egyik, hogy több, mint egy év után is nincs olyan nap, hogy ne jutna eszembe egy régi szerelmem, aki egyébként gusztustalan módon kib*szott velem. A másik pedig, hogy tartok tőle, hogy nem leszek “elég” a nőnek, így aki esetleg közeledne felém, ha nem is direktbe elutasítom, de nem adok olyan jeleket, hogy azt gondolja, akarnék vele többet, mint egy sima beszélgetés. Magamtól meg alapból nem próbálkozok senkinél már.

A munkába menekülök, de már úgy érzem a kiégés határán táncolok.

Nemm tudom mi segítene rajtam.

2022. nov. 16. 15:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%
Pszichoterápia ÉS önsegítő könyvekben leírt módszerek aktív alkalmazása.
2022. nov. 16. 15:32
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Meg mondjuk az, ha nem egyedül a párkapcsolattól várnád, hogy értelmet adjon az életednek.
2022. nov. 16. 15:33
 3/16 anonim ***** válasza:
46%

Sose értettem, hogy az emberek miért ragaszkodnak az exeikhez..

Megpróbáltátok nem működött vége ennyi… főleg a te esetedben ha kib*szott veled..

Legyél már férfi… ne egy ilyen kis nyávogós ****

Ezt a kis hős szerelmes tizen évesek csinálják mint Te lehet oda kellett vna írnod a kérdést.

Embereld már meg magad, ha nem megy akkor meg így jártál, több marad az igazi férfiaknak.

2022. nov. 16. 15:44
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert vannak erzeseik a masik irant kedves utolso?

Te aztan igazi ferfi vagy, ja nem.

2022. nov. 16. 15:49
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
En sem ertem, hogy miert a legromosabb allapotodban akarsz uj kapcsolatot? Eloszor nem kene ujra egyenesbe hozni az eleted? Ha ilyen allapotban nyomulsz nokre, villamgyorsan lepattintanak.
2022. nov. 16. 15:51
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem mondtam olyat, hogy kapcsolatot akarok. Csak az se normális, hogy csak idén 4 különböző nő is érdeklődött irántam es saját lelki nyomorom miatt nem lett egyikből se semmi, egy kósza egyéjszakást leszámítva.
2022. nov. 16. 16:06
 7/16 anonim ***** válasza:
20%

Talán ne a virsliszáju, gumicsöcsü, 40kg.os, tokeletes szőke külsejü nők után fuss, es akkor nem basznak at.

Szivesen

2022. nov. 16. 16:17
 8/16 A kérdező kommentje:

Ezzel nagyon mellé lőttél.

A négyből kettő viszont pont az általad leírtakhoz hasonló testi adottságokkal rendelkezik. A másik kettő meg csak simán szép.

Aki meg átbaszott, az objektíven nézve nem egy szépség. De nekem az volt, mert valamiért szerettem.

2022. nov. 16. 16:25
 9/16 anonim ***** válasza:
43%

Itt érdekes am, hogy mindenki fullos nőket b*szik, közbe meg viselkedése alapján egy 15 éves szintjén van..

Persze itt hazudhatsz bármit úgysem látjuk a nagy zsírdisznó kalácsképed.

Álmodj tovább királylány, azért a zsepit készítsd magad mellé, kell majd még az ehhez hasonló nőkről való álmaidhoz. 😂

2022. nov. 16. 16:29
 10/16 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy mit gondolsz. Csak egy kérdést tettem fel. Nem tudom miért mentünk át vádaskodásba. Lehet számodra elképzelhetetlen, hogy a nők is szoktak kezdeményezni számukra szimpatikus férfiaknál.
2022. nov. 16. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!