Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tànciskolàban mennyire lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tànciskolàban mennyire lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Néztem tánciskolákról képeket és azt àllapìtottam meg h rengeted gyönyörű csaj jàr oda. Sok tànc is olyan hogy egymàshoz simulnak stb.. Ahogy elnéztem simàn kialakulhat több is egy ilyen tàncpartnerrel. Volt olyan aki ìgy jött össze valakivel?
2022. nov. 16. 13:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet.

De azért gondolom, sejted, hogy nem a csúnya lányokkal akarják eladni a tanfolyamokat, szóval nem az a realitás.

Meg tapasztalatom alapján sokszor ezek a lányok nagyon arrogánsak veled, ha jobban tudnak táncolni.

2022. nov. 16. 13:42
 2/10 anonim ***** válasza:
23%
Két dolog szokott lenni a vége: Vagy táncoltok együtt de amúgy nem szóltok egymáshoz, vagy összeházasodtok. Köztes állapot ritkán jön össze.
2022. nov. 16. 13:44
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Vagy a csaj otthagyja a tanfolyamot, mert fogdosod.
2022. nov. 16. 13:51
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
#3: vagy a kérdezőt tiltják ki a tanfolyamról. Normálisabb helyeken.
2022. nov. 16. 14:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne? Minden olyan helyen lehet, ahol több hím- és nőnemű lény tartózkodik.
2022. nov. 16. 16:42
 6/10 A kérdező kommentje:
#4 Ha ha ha , miért is tiltanànak? A tànc arról szól h hozzàérsz a màsikhoz. Nyìlvàn nem tapiznàm meg ilyenej nem vagyok perverz akkor miért tiltanànak ki azt àruld el.
2022. nov. 16. 16:59
 7/10 anonim ***** válasza:

Én járok tánciskolába, ahol egyféle társastáncot tanulunk. Nekem eddig az a tapasztalatom, hogy egyrészt nagyon sokan alapból a párjukkal érkeznek, illetve a tanfolyam legelején nagyon sokan "kikopnak". Másrészt tánc közben inkább a lépésekre figyelünk, általában a táncpartnereket is cserélgetni szoktuk, óra után pedig általában mindenki megy a dolgára, kevés lehetőség van annál jobban megismerni az embereket, mint hogy ránézésre szimpatikusak. Felnőttek között a korosztály is nagyon vegyes lehet, én pl. 26 éves vagyok, a férfi résztvevők kb. fele az apám lehetne, és a másik fele sem korombeli. :D Ami viszont neked szerencsés helyzet, hogy a tánctanfolyamokon általában több a lány, neked nagyobb a merítés.

Ezt nem azért írom le, hogy teljesen elvegyem a kedved, simán előfordulhat az is, hogy kiszemelsz magadnak egy lányt, szimpatikus lesz, táncóra után elhívod egy randira, belemegy, és a végén kialakul valami. Csak azért teljesen bele se éld magad, hogy mindenképp ott fogod megtalálni a nagy Őt, és inkább azért menj el, mert maga a tánctanfolyam is érdekel. :) Így, hogy belelátok, az olyan eseményeket sokkal alkalmasabbnak tartom az ismerkedésre, ahol van lehetőség beszélgetni is.

2022. nov. 16. 18:00
 8/10 anonim ***** válasza:
55%

"#4 Ha ha ha , miért is tiltanànak? A tànc arról szól h hozzàérsz a màsikhoz. Nyìlvàn nem tapiznàm meg ilyenej nem vagyok perverz akkor miért tiltanànak ki azt àruld el."

Haver, a második mondatodban az egymáshoz simulásról beszélsz. Perverz vagy.

2022. nov. 16. 18:02
 9/10 A kérdező kommentje:
#8 igen biztos oerverz vagyok ha te mondod haver, minden szavadat iszom. Amúgy meg nem én találtam ki a simulàst hanem tettek fel videót az oldalukra és ott egy csaj meg egy sràc tàncolt és a csaj àllandóan hozzàsimult akk most mi a helyzet evvel :D
2022. nov. 16. 18:23
 10/10 A kérdező kommentje:
#7 köszi a normális vàlaszt :)
2022. nov. 16. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!