Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kigyúrt, Bmw-s vállalkozókra miért írják sokan hogy nem kellene nekik,mikor élőben szebbnél szebb nőket lehet velük látni?
Még amelyik kicsit elhízott,vagy nem néz ki olyan jól azokkal is szép nők vannak.
Társkeresésnél meg azt írják hogy nem kellene ilyen pasi.
NEKEM nem jönnek be. És nem leszek álszent attól, hogy másnak meg igen.
Most ez komoly kérdés? Nyilván a nők (se a férfiak) nem egyforma sorozatgyártott robotok akik mindig mindenről ugyanazt gondolják. Nekem nem jön be a BMW, másnak meg igen. Nekem bejön pl egy veterán autó, másnak meg nem. Az emberek különbözők természetesen, nem hiszem hogy ezzel újat mondtam.
A modern fesményeken is a többség röhög a neten, közben meg eur milliókért kelnek el. Ez van.
Én ismerek BMW-s vállalkozót aki sportol, de inkább átlagos testalkatú.
Nem nagyon van barátnője, pedig én nagyon rendes pasinak ismerem.
De mi van itt egyébként, honnan jött ez a BMW-s, sportos, vállalkozó=fúj pasi?
Minden pénzes, anyagias kérdésnél a nők általában leírják (én is), hogy nem elég 250 ezer semmire egy férfinek, és kövér férfi nem kell.
De nem kell a sportos vállalkozó se, aki 250-nel jobban keres, és nincs is elhízva. Én ezt furának tartom.
Vagy a BMW a ludas?
N
13, a ludas az, hogy ez nem a bmw-ről, vagy a vállalkozásról szól. Ez arról szól, hogy ez egy sztereotípia, amire utalnak vele. Hogy nem kell az a pasi, aki jól keres és ezzel akár villogni. Akinek azért van BMW, meg aranylánc, meg gyúrás, hogy ő legyen itt a helyi Jhonny Bravo.
Egy normális pasi esetében mindegy az autó, tökéletes a normál alkat és még vállalkozónak se kell lenni. De nem is ezek lesznek a fő elemek, ha bemutatkozik, vagy leírást készítesz róla.
"Vannak nők akiknek a pénzért mindenkihez van gusztusuk. Ilyen nőket látsz az ilyenek mellett."
Nem. Sokkal több nő van, akik ugyanezen a szinten vannak. Furcsa, hogy szerinted ezek a nők szívük mélyén inkább József Attila összest olvasnának otthon, de a pénz miatt a kigyúrt mellett ülnek. Simán csak léteznek olyan nők, akiknek az a legnagyobb gondjuk, hogy egyenletesre piruljanak a szoliban. Őket miért veszitek egyáltalán figyelembe társkeresésnél? Ők miért pozitív példa, hogy valakinek van csaja? Ők két alacsony színvonalú ember.
15. Miért a szolizott csajnak már nincs egyénisége akivel jó lehet időt tölteni? Vagy neadjisten azzal már jó kapcsolata nem is lehet az embernek, mert rögtön rossz a személyisége? Ugyanúgy nő, nem bábu, nem a saját keze az embernek, mint az itteni frusztrált szingliknek.
Kicsit olyan mintha ti ilyen embereket nem ismernétek, csak kívülről láttatok már ilyet, es ettől mintha nem is élő személyek lennének.
"Furcsa, hogy szerinted ezek a nők szívük mélyén inkább József Attila összest olvasnának otthon, de a pénz miatt a kigyúrt mellett ülnek. "
Ilyet nem írtam. A szívük mélye a pénz, és nem József Attila olvasgatása. Ők a bankjegyekkel kefélnek, nem a vállalkozóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!