Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Havi nettó 600ezer forinttal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi nettó 600ezer forinttal vidéken (zala megye)már pénzes pasinak számítok? Erre már felkapja néhány pénzéhes csaj a fejét?

Figyelt kérdés
2022. nov. 15. 07:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
3%
Én meg pont egy pénzéhes csajt keresek. 53F
2022. nov. 16. 14:47
 12/17 anonim ***** válasza:
49%

Te vagy pénzéhes ha ez a kedvenc témád.

Kutyának nem kellene olyan akinek ez a témája csupán.

Lehetsz egy szar ember.

2022. nov. 16. 18:41
 13/17 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem meg csak álmodozik.

Mivel nincs nagy farka, nem magas, azt gondolja hogy ha lenne zseton akkor futnának utána.

De 3 centis senkinek nem kell hidd el.

2022. nov. 16. 18:43
 14/17 anonim ***** válasza:
54%

Erre már felkapja e néhány pénzéhes csaj a fejét?

Fúú de buta vagy te jó ég!

A válaszom : nem.

Arra kapják fel a fejüket hogy van egy bizonyos fajta vonzerejük a pasiknak (nem mindnek), van aki magas, van aki széles vállú, van akinek jó illata van, másnak meg a hangja szexi.

És olyan is van aki ördög az ágyban.

2022. nov. 16. 22:49
 15/17 anonim ***** válasza:
27%

Férfiként kommentelek: általában azzal dicsekszik valaki ilyen módon:

-ami nincs

-ami kicsi

-amit nem kap meg

Gáz vagy. FFI47

2022. nov. 20. 12:10
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Én arra kaptam fel a fejem hogy milyen sötét vagy.

Még 100szor leírhatjuk hogy nem azért nincs valakinek nője mert nem gazdag.

Van akinek összeférhetetlen a természete, van aki férfiatlan, van aki extra ronda de valamivel meg kell magyarázni, hiszen ő nem lehet az oka hogy nem talál nőt.

2022. nov. 21. 16:42
 17/17 anonim ***** válasza:
16: Amikor semmi gond nincs veled, akkor elkezdessz elméleteket gyártani mert nem érted, évekig mi volt veled a baj. Én 30 felett voltam már az első párkapcsolatomnál , és párom szerint sem természetileg, sem sehogy nem volt gond velem. Azt hitte hazudok, hogy nem volt senkim. Nem változtattam semmit csak jött ő. Ennyi :)
2022. dec. 11. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!