Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek nagyon magasak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon magasak az elvárásaim? Nincs ilyen férfi? Ismertek ilyet?

Figyelt kérdés

Egy olyan férfit keresek párkapcsolatra, komoly szándékkal, aki - nehezen találom rá a megfelelő szót: "nőies"

- tud, de legfőképp szeret főzni, sütni, a bevásárlást intézni

- éjszakánként helyettem felkell a gyerekhez, örömmel teszi

- úriember, tehát random meglep virággal, ajándékkal, utazással stb.

- nagyon jó, önzetlen szex partner

2022. nov. 14. 21:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%
Ha ezek nem egyoldalú elvárások hanem cserébe te is adsz valamit, akkor ez rendben van. Nőként mondom ezt. A felsoroltak nagy része igaz a férjemre kivéve a gyerekhez kelést, mert hogy még nincs gyerekünk. Főz? Igen. De nem azért teszi, mert elvárom, vagy mert én nem csinálom meg. Gyakran együtt főzünk, hétköznap inkább én, hétvégén pedig ő. Bevásárlást ő intézi, mert bevallom, azt utálom. Random meg szokott lepni apróságokkal, pl bevásárlásból hoz valamit amit szeretek, legyen az egy szelet csoki, vagy akármi. Viszont, ez fordítva is igaz! Én ugyanígy, ha mégis a bolt felé vetődöm, hozok neki valamit, amit szeret. Nem kötelességből, nem elvárások miatt, hanem kedvességből. Szexben akkor lesz mindkét fél önzetlen, ha érzelmek is hajtják, és nem csak a kielégülés ösztönös szükséglete. Fontos, hogy egymás igényeit figyelembe vegyük és tiszteletben tartsuk, ugyanakkor azt is el kell fogadni, ha a másiknak valami nem jó, vagy nem szeretné megtenni. Erről pedig beszélni is tudni kell.
2022. nov. 14. 21:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyesmi vagyok, de nem tartom magam nőiesnek.

Szerintem nagyon is férfias, hogy felkelek éjjel a saját gyerekemhez, vagy éppen bepelenkázom.

A szexben meg szerintem természetesnek kéne hogy legyen, hogy a másiknak is jó legyen. Én akkor érzem igazi férfinak magam, ha a páromat maximálisan kitudom elégíteni.

2022. nov. 15. 07:19
 13/14 anonim ***** válasza:
79%

Hát cica jó keresgélést! :D

Egyébként milyen gyerek mellé kell felkelnie? A te purdédhoz aki más fazontól van? Vagy majd a jövőbeli közös gyerekhez?

Szerintem az teljesen normális, hogy a két szülő EGYÜTT neveli a gyerekeket, ebbe beletartozik az is, hogy a férfi is pelenkázza, fürdeti, eteti a gyereket. Azt hiszem ez tök természetes dolog, legalábbis az én családomban mindig is az volt.

"úriember, tehát random meglep virággal, ajándékkal, utazással stb"

Mondjuk nekm ez is furcsa, hogy hazajön a férfi aztán: "asszony cosmagolj, megyünk Indiába"... És ezt csak úgy random.

"nagyon jó, önzetlen szex partner"

Ez mit jelent? Fekszel az ágyon ő kinyal, aztán kész?

2022. nov. 15. 08:37
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez kizárólag attól függ, hogy te mit tudsz adni "cserébe". Szerény véleményem szerint ott kezdődik az alapvető gond, hogy ezeket az attribútumokat "nőisenek" hívod, és az általad felvetett helyzeteket nem valakivel együtt szeretnéd megoldani, hanem (legalábbis abból, ahogy fogalmazol az jön le), hogy valaki oldja meg helyetted.
2022. nov. 15. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!