Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon magasak az elvárásaim? Nincs ilyen férfi? Ismertek ilyet?
Egy olyan férfit keresek párkapcsolatra, komoly szándékkal, aki - nehezen találom rá a megfelelő szót: "nőies"
- tud, de legfőképp szeret főzni, sütni, a bevásárlást intézni
- éjszakánként helyettem felkell a gyerekhez, örömmel teszi
- úriember, tehát random meglep virággal, ajándékkal, utazással stb.
- nagyon jó, önzetlen szex partner
Én ilyesmi vagyok, de nem tartom magam nőiesnek.
Szerintem nagyon is férfias, hogy felkelek éjjel a saját gyerekemhez, vagy éppen bepelenkázom.
A szexben meg szerintem természetesnek kéne hogy legyen, hogy a másiknak is jó legyen. Én akkor érzem igazi férfinak magam, ha a páromat maximálisan kitudom elégíteni.
Hát cica jó keresgélést! :D
Egyébként milyen gyerek mellé kell felkelnie? A te purdédhoz aki más fazontól van? Vagy majd a jövőbeli közös gyerekhez?
Szerintem az teljesen normális, hogy a két szülő EGYÜTT neveli a gyerekeket, ebbe beletartozik az is, hogy a férfi is pelenkázza, fürdeti, eteti a gyereket. Azt hiszem ez tök természetes dolog, legalábbis az én családomban mindig is az volt.
"úriember, tehát random meglep virággal, ajándékkal, utazással stb"
Mondjuk nekm ez is furcsa, hogy hazajön a férfi aztán: "asszony cosmagolj, megyünk Indiába"... És ezt csak úgy random.
"nagyon jó, önzetlen szex partner"
Ez mit jelent? Fekszel az ágyon ő kinyal, aztán kész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!