Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi nettó 210 ezer forinttal Budapesten már pénzes pasinak számítok? Ezzel már felkelthetem néhány pénzéhes csaj érdeklődését?
Figyelt kérdés
A minimálbér 133 ezer forint, a közmunkabér 52 ezer (vagy mennyi), a minimál nyugdíj 28 ezer forint. Ha így nézzük, akkor én nem is állok olyan rosszul. Ez már pénzesnek számít Budapesten? A csajozási stratégiáimba már bele számíthatom, hogy pénzes vagyok?2022. nov. 14. 19:16
12/17 anonim válasza:
Mi ez a sok lepntozas a lányoktól? Itt komolyan ennyire sok golddigger van??? Femcel ország. A lepontozásotok engem éltet. Nyomjátok.
13/17 anonim válasza:
Jaj ti meg, hogy ugrotok egy ennyire tisztán láthatóan provokáló kérdésre. A kérdezőt meg ez élteti.
14/17 anonim válasza:
Én leszarom h a kérdező mit akart. Magam miatt írtam h a golddigerek lent vannak. Meg az instás lányok a figyelemért adják el magukat. Meg az onlyfansosok. Bőven van mit meggyónni.
15/17 anonim válasza:
Sőt, a tanárok között is kb. ez a fizu van. Mégis vannak tanár párok. Talán egy tanárnőnél próbálkozz. Nem golddigger, de legalább hasonlóan keres ;)
Ennyire lehet egy sz_r trollkérdésre komolyan válaszolni.
16/17 anonim válasza:
Nagyon gazdag vagy, szerintem sorban állnak nálad a sugarbabyk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!