Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Egy izmos, kondizós pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Egy izmos, kondizós pasi jobb esélyekkel indul nálatok?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van két megegyező kinézetű pasi, ugyan olyan arc, magasság, stb. Annyi a különbség, hogy az egyik izmos, kondizik, ki van dolgozva a teste, a másik pedig nincs elhízva, se nem nagyon sovány, de nem sportol, így sima átlagos teste van.

Az izmos, sportoló pasi előnyben van a másikkal szemben, ha igen, mennyivel?

2022. nov. 14. 12:41
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
35 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
53%

Nem, sőt.

Számomra a heti x óra konditermezés túl sok elvesztegetett idő amit tölthettünk volna együtt kellemesen és/vagy hasznosan is. 🤷‍♀️

2022. nov. 14. 12:45
 2/17 anonim ***** válasza:
27%
Előnyben van. Nem tudom mérni, mennyivel, ez mekkora balfszság.
2022. nov. 14. 12:50
 3/17 anonim ***** válasza:
46%
Nekem külsöre nem jönnek be az izmosabb pasik, szóval talán ő indulna egy kis hátrányból.
2022. nov. 14. 12:51
 4/17 anonim ***** válasza:
18%

Izmos alatt valahogy szinte mindenki egy 100+ kg-os testépítőt képzel el. Nem egy ilyen kategóriát mondjuk: [link]

Oké, ő is egy gyógyszertárat már magába tömött és olyan mintha meleg lenne, de arányosnak még arányos.

2022. nov. 14. 12:53
 5/17 anonim ***** válasza:
42%
Nemhogy előny, de én csak kondissal jövök össze (én szintén kondizok).
2022. nov. 14. 12:54
 6/17 anonim ***** válasza:
77%
Izmos alatt én mindig egy átlagosan sportos embert képzelek el.
2022. nov. 14. 12:56
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

Ebben a koncepcióban előnyben van az izmos. De ebben a harmadban ;

1. Izmos pasi

2. Dagadt pasi

3. Szalkasan vékony pasi 70 kgal

A hármas nyerne mindenkinél

2022. nov. 14. 13:03
 8/17 anonim ***** válasza:
73%
Nálam abszolút nem. Fontos a sport, de az, ha valaki csak és kizárólag eköré építi az életét, számomra felejtős.
2022. nov. 14. 13:09
 9/17 anonim ***** válasza:
69%

Ha döntenem kell, nem ez alapján döntök.

Magasság -110 kg és magasság -80 kg között teljesen rendben van egy pasi számomra.

2022. nov. 14. 13:27
 10/17 anonim ***** válasza:
64%
#8 párom heti 5x kondizik, de egyáltalán nem ekörül forog az élete. Rengeteg programot csinálunk, bármilyen más témáról is tudok vele beszélgetni. Nem minden kondis agyilag zokni, aki csak a fehérjeporokról tud beszélni.
2022. nov. 14. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!