Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komolyan mondom, én már csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan mondom, én már csak szakadok ezeken a férfi-nő gyűlölködő kérdéseken! Ti is élvezitek? Mondjátok hogy igen! Vagy sírtok? Az megkönnyíti a lelket!

Figyelt kérdés

Legyen béke! Legyen tánc!

https://www.youtube.com/watch?v=4ZEmxGay6qs

2022. nov. 13. 22:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%

Csak én gondolom azt, hogy így egész nemet érintő mocskolódást többnyire (!!!) az incelek szoktak tolni a nők ellen, míg egyes nők inkább az inceleket és a férfiak egy-egy csoportját támadják (kövérek, csórók, 40 fölöttiek stb.)

Az egész férfi nemre kiterjedő savazásból azért elég kevés van itt.

2022. nov. 13. 23:40
 12/22 A kérdező kommentje:
11. Igazad van, a chadeket nem mocskolják.
2022. nov. 13. 23:43
 13/22 anonim ***** válasza:
92%

12

Meg még rengeteg mindnekit nem. De ügyeske vagy, hogy sikerült találni egy csoportot a sok közül, amit nem szokott kritika érni.

2022. nov. 13. 23:45
 14/22 A kérdező kommentje:

13. Nagyon ügyes vagyok valóban, de köszönöm hogy megerősítetted! 😊

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

2022. nov. 13. 23:53
 15/22 anonim ***** válasza:

Hazudnék ha azt mondanám hogy időnként nem élvezem olvasgatni az itteni provokatívabb kérdéseket és válaszokat. Én magam nem szoktam válaszolni, de ez nekem egyfajta "bűnös élvezet" hogy figyelem az itteni veszekedéseket. Igaz hogy öt percnél tovább nem bírom, de néha jó elfoglaltság, magam sem tudom miért.

De ezen kívül őszintén sajnálom az ilyen embereket, annak ellenére hogy gyakorlatilag "femcel" vagyok (mínusz a férfigyűlölet), bár nem szeretem így azonosítani magam.

Külső szemlélőként nehéz ezt megérteni, de félig-meddig át tudom látni azt hogy az incelek és femcelek miért viselkednek így. Ezt a részét tartom szomorúnak csak.

2022. nov. 13. 23:54
 16/22 A kérdező kommentje:
15. Az incelnek nem jut nő, a femcelnek nem jut pasi és emiatt frusztráltak, hogy leegyszerűsítsem. Az abnormális gyűlölködést meg már professzionális szinten művelik itten. Szórakozás vagy sírás? Ki hogy értékeli éppen.
2022. nov. 14. 00:01
 17/22 A kérdező kommentje:
A chad mocskolása a női sirám, hogy miért hagyta ott őt az ifjú titán.
2022. nov. 14. 00:06
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, mi értelme a femcel szónak, mikor az involuntary celibate nem jelöl nemet. Vagy akkor a férfi incel miért nem mascel, vagy nem tudom. Fura.
2022. nov. 14. 00:58
 19/22 anonim ***** válasza:
87%
Az a poén, hogy az incelek egy időben azon nyivákoltak, hogy femcelek márpedig nincsenek, most meg azon nyivákolnak, hogy a femcelek trollkodják szét a gyakorit. El kellene dönteniük szerencsétleneknek...
2022. nov. 14. 07:33
 20/22 anonim ***** válasza:
18-as, azért femcel, mert a feminista és az incel szavakból van alkotva, mivel a feministák, töbnyire egyben incelek is.
2022. nov. 14. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!