Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő egy normálisan közelítő férfit agresszív gyűlölködő módon utasít el annak ez az oka?
Hogy elvileg a kb egy szintű kategóriák vonzzák egymást tehát pl Megan Fox - David Gandy vagy Snookie a Jersey Shoreból és Gyúrós Józsi.
És a nő egóján óriási sebet ejt ha egy nála "rosszabb" férfi egyáltalán be mer próbálkozni nála.
Én ilyet meg nem láttam.
Mindig nagyon örültem neki és jól esett, ha valaki próbálkozott nálam attól fuggetlenul, hogy nekem tetszett e maga az illető vagy nem. De sosem utasítottam vissza senkit bunkó módon.
24N
Velem már volt ilyen, hogy valaki bunkón utasított el. Végülis hamarabb el tudtam így felejteni. :D
Vannak nyers nők, de vannak ilyenek, mint 3-as, akik értékelik a bátor lépést, és a gesztust, és nem kapálóznak hanem le tudják reagálni a helyzetet. Ezt is tanulni kell.
Az az oka, hogy a no diplomas.... Rajuk jellemzo ez a stilus.
38F incel
Normálisan közelítő férfi: adott a hely és az alkalom, pl házibuli, rendezvény, és nem épp rohanok munkába, nehogy elkéssek. Felveszi a szemkontaktust, szemezünk, összemosolygunk, teljesen egyértelmű, hogy kölcsönös a vonzalom. Aztán odajön a pasi, hogy szia, Laci vagyok.
EZ a NORMÁLIS közeledés, és soha, sehol, senki sem reagált rá úgy, hogy durván elküld a pic2ába. Maximum a csaj megmondja, hogy van barátja.
Az nem normális, mikor állsz a zsúfolt buszon, a pasi meg csigaszemmel nézi a melled, épp a nyála nem csöpög. Próbálsz elmozdulni távolabb, vagy elfordulni. Nézel rá rondán, hátha veszi a lapot, de neeem. Inkább odatolakszik, és elkezdi nyomatni, hogy te annyira jó csaj vagy, mindenképpen meg akar hívni kávézni, de most azonnal. Vagy add meg a számod. A kedves elutasításra elkezd győzködni, hogy de, de, tök jó lesz, menjetek kávézni, drága étterembe, bérel kocsit, épp csak nem kérdezi meg, hogy mennyi a tarifa. Ebben az esetben persze, hogy kapni fogsz egy olyan elutasítást, ami egyértelműen nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!