Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő egy normálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő egy normálisan közelítő férfit agresszív gyűlölködő módon utasít el annak ez az oka?

Figyelt kérdés

Hogy elvileg a kb egy szintű kategóriák vonzzák egymást tehát pl Megan Fox - David Gandy vagy Snookie a Jersey Shoreból és Gyúrós Józsi.

És a nő egóján óriási sebet ejt ha egy nála "rosszabb" férfi egyáltalán be mer próbálkozni nála.

2022. júl. 17. 08:21
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Nem ejt rajta sebet, maximum nevetségesnek tartja. Agressziót az vált ki, mikor látja, hogy gúvadt szemmel bámulod, az ő metakommunikációja pedig ezerrel jellel tükrözi, hogy hagyd már abba, húzz el. Te meg ennek ellenére odamész, és nyitsz valami neten olvasott pua fassággal. Egyből leveszi a csaj, hogy te vagy az a típus, akit elsőre le kell állítani határozottan, mert a hülye fejeddel bíztatásnak veszed a kedves elutasítást is, vagy neki kezdesz vinnyogni, hogy de miiiééért, mint egy retardált ötéves. Nem te szólítod meg először, van benne rutinja, hogy kiszűrje a fajtádat.
2022. júl. 17. 08:30
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Őszintén szólva én ilyent még sose láttam vagy hallottam A VALÓSÁGBAN. Tudom, hogy minden incel erről számol be, de szerintem ez közel sem gyakori a valóságban.
2022. júl. 17. 08:38
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Én ilyet meg nem láttam.

Mindig nagyon örültem neki és jól esett, ha valaki próbálkozott nálam attól fuggetlenul, hogy nekem tetszett e maga az illető vagy nem. De sosem utasítottam vissza senkit bunkó módon.

24N

2022. júl. 17. 08:38
 4/8 anonim ***** válasza:
20%
Ha szarul nézel ki és egy magadnál jobb jobb kategóriás nőnél próbálkozol, annak ez lesz az ér eseménye.
2022. júl. 17. 08:50
 5/8 anonim ***** válasza:
97%

Velem már volt ilyen, hogy valaki bunkón utasított el. Végülis hamarabb el tudtam így felejteni. :D

Vannak nyers nők, de vannak ilyenek, mint 3-as, akik értékelik a bátor lépést, és a gesztust, és nem kapálóznak hanem le tudják reagálni a helyzetet. Ezt is tanulni kell.

2022. júl. 17. 09:18
 6/8 anonim ***** válasza:
20%
Majdnem. Annyit javítanék, hogy a nők a saját szintjükön lévő férfiakkal sem állnak szóba, bár igazán csak a csúnya férfiakat gyűlölik.
2022. júl. 17. 10:07
 7/8 anonim ***** válasza:
22%

Az az oka, hogy a no diplomas.... Rajuk jellemzo ez a stilus.

38F incel

2022. júl. 17. 10:45
 8/8 anonim ***** válasza:
84%

Normálisan közelítő férfi: adott a hely és az alkalom, pl házibuli, rendezvény, és nem épp rohanok munkába, nehogy elkéssek. Felveszi a szemkontaktust, szemezünk, összemosolygunk, teljesen egyértelmű, hogy kölcsönös a vonzalom. Aztán odajön a pasi, hogy szia, Laci vagyok.

EZ a NORMÁLIS közeledés, és soha, sehol, senki sem reagált rá úgy, hogy durván elküld a pic2ába. Maximum a csaj megmondja, hogy van barátja.

Az nem normális, mikor állsz a zsúfolt buszon, a pasi meg csigaszemmel nézi a melled, épp a nyála nem csöpög. Próbálsz elmozdulni távolabb, vagy elfordulni. Nézel rá rondán, hátha veszi a lapot, de neeem. Inkább odatolakszik, és elkezdi nyomatni, hogy te annyira jó csaj vagy, mindenképpen meg akar hívni kávézni, de most azonnal. Vagy add meg a számod. A kedves elutasításra elkezd győzködni, hogy de, de, tök jó lesz, menjetek kávézni, drága étterembe, bérel kocsit, épp csak nem kérdezi meg, hogy mennyi a tarifa. Ebben az esetben persze, hogy kapni fogsz egy olyan elutasítást, ami egyértelműen nem.

2022. júl. 17. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!